40 nya låtar

Tiden går fort när man har kul.. eller i alla fall på natten. Dom senaste två timmarna har jag fixat ny musik till mobilen. När man lyssnar på musiken i mobilen varje dag tröttnar man snabbt så man behöver många låtar, någon som har samma problem?

Nu har jag i alla fall fixat nästan 40 nya och jag ska försöka fylla på med ännu mer så fort jag kan. Problemet är att det är så himla svårt att hitta bra musik, så jag blandar nytt med lite annat. Om man kollar min musiklista märker man ganska fort att jag inte har någon direkt stil. Jag lyssnar på allt som jag tycker är bra och sen sparar jag alltid musik för alla tillfällen. Viss musik passar på tuben när man ska till stan och en annan typ av musik passar på stranden. Jag blir ofta mobbad för min skumma musiksmak som skiftar i alla möjliga stilar men jag säger såhär: man kan aldrig ha för mycket musik


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: ami

jag älskar också att dansa, så jäkla kul xD

2012-04-27 @ 14:04:36
URL: http://silverlady.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0