Stuck on a Friday

Det är fredagkväll och jag får faktiskt lite ångest för att sitta hemma nu igen. Helg är som högtider - det ska överdrivas, firas, snackas om efteråt som tusan och gör man ingenting kommer folk tycka att man är skum.

Jag menar, vad får man för blick av folk om man svarar "jo vars, njae.. jag gjorde faktiskt ingenting" på frågan"Vad gjorde du på nyår?" ?
På något sätt är det en jävla hets att man ska göra något och det ska vara något man kan berätta om på måndagen. På ett sätt tycker jag att helgen är väldig lik, fast på ett annat sätt. Där hetsar man för att man inser att man ska jobba i 5 dagar och hjärna vill utnyttja sin ledighet för att kunna känna att det är helt okej att återvända till jobbet på måndagen.
Är det någon som greppar min tanke eller är det total nonsens?

However. Nu stitter jag i alla fall här. Jag känner mej lite ensam men framför allt uttråkad, (hur jag nu kan göra det när jag träffar folk hela dagarna och håller igång som en galning, då borde det ju vara skönt att chilla för sej själv) problemet är att jag inte kan göra något annat än att sitta här. Mitt största projekt just nu är att bli frisk och jag har helgen på mej så det är bara börja satsa.

                

Det här känns som en passande bild. Det blir nog ingen trevlig jul hemma hos mej i år... Hell yeah!

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0