Snälla människor! Var hon inte värd mer?!

Jag hittade ett rätt creepy inlägg på en blogg.

Börjar jag bli oldschool eller har jag bara blivit äcklad av sex av "naturliga" anledningar.

Om jag har försått saken rätt är det en tjej som driver en typ av sexblogg.. egentigen en rätt dålig sådan om man frågar mej men ändå. För att hippa upp allt har hon nu haft en tävling där hon låte perversa iditoter över hela landet bestämma vad hon ska göra. Folk har gett förslag, hon har valt ut tre alternativ hon gillar bäst och vinnaren får ett antal valfria bilder på henne skickade till sej. Jag kan ju ha fel men jag gissar på valfria nakenbilder.

Yeeeey good girl!!

Förlåt men vad vinner hon på det här mer än extrem förnedring och förödmjukelse?

Dessa är alternativen hon valt ut

1. Jag tycker att du skall gå med en dildo eller buttplug(om du gillar analt) i dej en hel dag, oavsett om du är hemma eller på jobbet så skall den vara kvar i. Sedan är det plus i kanten om du har en riktigt kort kjol eller väldigt tajta byxor på dig nån gång under dagen så att minst en person som du inte känner ser att du har något i dig.

2. Ta på dig en lagom kort kjol å skippa trosorna,ta sen på en djup u-ringad tajt topp. sen en promenad ner på stan för att hitta en lämplig uteservering eller bar/resturang. slå dig ner å beställ en cider/öl. sen när du sitter där vid ditt bord smekur din hand sakta ditt lår tills den kommer till musen, då smeker du den sakta å försiktigt möjligen låter du nått finger tränga in. när du blivit riktigt våt söker du ögonkontakt medlämplig person å låter han/hon förstå vad du smyger med. Då tar du tag om flaskan å sätter den till munen å låter tunga spela lite på kanten/halsen. när du fått 100% uppmärksamhet från ditt objekt för du ner flaskan mot musen å låter den tränga in, du ger dig nåra sköna juck med flaskan för att sedan ta den till munen igen. slicka den lätt på halsen å placera den på bordet. Sen reser du dig och går ut. på vägen paserar du ditt utvalda objekt så när som möjligt å låter han/hon känna lukten av din parfym.

3. Jag tycker att du skall ta och klä dig i en kort kort kjol och se till att du inte har något på dig under och sedan ta en promenad i någon härlig park eller ett skogsområde.

När du känner att du är ensam och utom synhåll så sätter du dig på en parkbänk nära vägen och börjar smeka dig själv, du får inte lämna bänken förens du har kommit i en skön orgasm. Ifall någon kommer så får du lite diskret sluta men ifall du är riktigt nära och känner dig vågad så kan du fortsätta.


Jag blir rädd ärligt talat. Hon bjuder ut sej som en tävlingsdildo.
Jag kan inte låta bli att ställa mej frågan; Varför gör hon detta?

Avslutningsvis kan jag inte låta bli att klappa mej på axeln för att ha blivit så "anständig". Det här är bara vidrigt. Eler.. alternativ 2 skulle kunna vara döhett om man gjorde det lite mindre uppenbart och rätt jäkla packad.
Alternativ nummer 1 är utan tvekan skrivet av en kille som inte riktigt har fattat vad han snackar om. Han kollar troligtvis lite för mycket på skumma p-rullar och har nog inte knullat ens hälften så mycket som hans ofödda barn.



Lite såhär känner väl jag nu

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: elfina

ja men shit! håller med dej. fan va lös brud och larvigt att blogga om dessutom. Ingen stil alls. Förnedring på hög nivå..

2011-09-11 @ 00:52:42
URL: http://elfinas.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0