Lördag med honey

Hej

När jag vaknde för en stund sen var mina ben som gele så nope, ingen joggingtur. Istället tog jag en lång sovmorgon och om ett tag ska jag sticka iväg och simma med Hanna.  Vi båda hatar egentligen att simma, det är verkligen svintråkigt, men vi tänkte att det kunde vara bra för våra kickboxningsmuskler. Simning är ju otroligt bra för hela kroppen och dessutom väldigt skonsamt. Risken att göra sej illa är betydligt mindre än när man till exempel springer. Eftersom vi ogillar det så starkt blir vår morot en god lunch. Det kommer kännas såå bra efteråt , det känns dock inte så himla bra nu.

            

Vi, efter ett riktigt svettigt försa pass på kickboxningen.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Anonym

hej,jag är en tjej på fjorton år som äe kär i en kille som är 18-19,har varit det i 9 månader nu,kanske inte låter så seriöst men de är det,är värkligen stört kär,vad hade du gjort om du va jag?

det värst aär att han är min brors kompis,brukar vara med min bror och den här personen,men jag vet verkligen inte vad jag ska göra snälla hjälp mig,din blogg är awesume och du är super sngg!

2011-09-24 @ 14:04:29
Postat av: Anonym

de va jag som komenterade den där komentaren där upe,du fr gärna ta bort den,för roblemen är lösta :)

2011-09-25 @ 14:25:41

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0