Livet.. eller vad fan det kallas

Hej

Egentligen är det löjligt att jag gör en glad gubbe, jag är inte ett dugg jävla glad.
Idag är jag hemma från jobbet. Jag skadade foten igår efter halva träningen så det blev att halta hem så gott det gick. Jag jobbar inte om jag knappt kan gå och dessutom pallar jag inte. Jag höll på att strypa mej själv igår, inte fan går jag till ett jävla helvetesjobb då.
Jepp, ni gissade rätt. Allt är fucking pain in the ass igen. Det ä bara inse fakta, jag kommer nog aldrig bli varken stabil eller lycklig.

Let's just end it!

Igår räknade jag ut att 50% av mitt liv har varit pain. Vidare räknade jag ut att jag beöver ca. 30 vita år för att känna att livet är värt något över huvud taget. Jepp, lycka till med det!

Jag har bara en stark vilja just nu och det är att få försvinna från allt. Jag tar enkelt på döden, alla ska vi gå den till mötes. Jag skulle inte banga en sekund på att göra det nu. Jag ser ingen mening med att sitta här och vänta på att tiden ska gå. Livet är ändå bara ett helvete och ett stort jävla skämt. Jag hatar det och den som kom på att man ska leva det.
Jag önskar att jag kunde gett min plats till någon annan, någon som faktiskt vill ha ett liv på jorden.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Malin

Förlåt för ännu en kommentar men jag bara måsta..

Du ska veta att du är inte ensam om att känna så, jag blir ledsen av att se hur dåligt du faktiskt mår.. Du klarar det här stuuumpan!

2011-09-27 @ 18:21:36

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0