Gaaah sockerabstinens!

Jag håller på att bita av mej armen här. Jag har fått världens sockerabstinens nu helt plötsligt. Jag kämpar som tusan för att inte råka hitta något sött / råka åka och köpa något sött.
Det jag vill ha mest av allt just nu är chirre eller choklad. Cola vore nice.. speciellt efter som det finns i kylen.. då är den kall också.

ÅÅÅÅHH! Vad ska jag ta mej til? Jag har pressat hela dagen för att vara nyttig.. i och för sej gör det väl inget om jag käkar något onyttigt nu då? hmm.. nej nej nej!

Ta en frukt! Men jag vill inte ha en jävla frukt!

Såhär snurrar det i mitt huvud just nu. Jag klappar mej på axeln som inte gick ut ikväll.. det hade blivit måååånga kalorier det. Så what the fuck, lite cola kan man väl få? eller?

Dom säger att det är lugnt att tjocka sej en gång i veckan. Så som jag tränar borde jag få privilegiet att tjocka mej varje dag.  Jag ska pressa ett tag till, wish me luck!


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0