Stuumpans vikt håller vi inte tyst om



Hej Malin

Först och främst, tack för dina jättefina och varma ord  Det är alltid underbart att få komplimanger!
Jag ska göra mitt bästa för att svara på din fråga.

Till att börja med är det inte utseendet som gör en vacker, det är personligheten. Jag ska göra ett videoklipp någon dag och förklara exakt vad jag menar med det.
Om man nu trots det vill fixa sitt utseende så har jag faktiskt en del tips.

Till att börja med har jag en kategori som heter Stuumpans träning den är inte jätteutvecklad än men jag knåpar på så gott jag kan. Den kan du checka ibland om du är intresserad.

För att "fixa sitt utseende" (eller hur man nu ska uttrycka sej) måste man böra på punkt 1. Punkt 1 är att ställa sej frågan; EXAKT VAD är det jag vill förändra?
Låt oss säga att man vill gå ner i vikt (vi säger 5 kg) och då längre naglar, som ett exempel.
När man väl fått det klart för sej kommer man till punkt 2; VAD måste jag göra för att uppnå det målet.
Punkt 2 handlar alltså om att lägga upp en plan. För att gå ner i vikt krävs bra mat, bra sömn och regelbunden träning. För längre naglar krävs bra mat, bra sömn och vitaminer. Gör som jag och fixa ett träningsschema. Bestäm x antal dagar i veckan då du ska träna, börja hålla koll på kosten genom att till exempel skriva en kostdagbok och se till att käka lite vitaminer i samband med kosten. Bestäm vilken tid du ska sova o.s.v. Hur strängt man vill göra det hela beror ju mycket på hur snabbt man vill uppnå resultat.
Själv är jag rätt slapp. Jag följer mitt tränigsschema, visst det gör jag men utöver det slappar jag rätt mycket.

Bortsett från att det är viktigt att förstå att det perfekta utseendet kommer inifrån finns det en sak till - det finns inga genvägar. Olika piller hit och dit, ätstörningar, överdriven träning o.s.v ger väldigt sällan ett snyggt resultat. Dessutom kan jag garantera dej att ätstörningar leder till håravfall och vitaminbrist. Visst, du kanske får en smal (men rätt äcklig kropp) men du kommer se hängig och trött ut och ditt hår kommer ständigt att se slitet ut. Allt handlar om att bygga upp en bra grund som håller och den är väldigt individuell.

Eftersom jag lever på att ett bra utseende kommer innifrån hetsar inte jag. Jag älskar choklad, jag älskar chips, jag älskar cider, jag älskar cola och massa andra goda saker som gärna sätter ett litet spår på kaggen. Men what the fuck, det är just det som gör mej till den jag är och det är den personen ni ser och tycker är vacker. Det kvittar om jag går upp 10 kilo eller ner 10 kilo, ni skulle fortfarande bara se den jag är för det är min personlighet som gör att ni ser det ni ser. Antingen ser ni en as ful brud som ni hatar rätt ordentligt, troligtvis för att ni stör er på min personlighet, eller så ser ni en söt tjej med världens utstrålning och det beror förmodligen på glada videoklipp och trevliga bilder.
Som sagt, jag ska förklara de resonemanget senare.

Glöm inte att alla är fina som dom är, det gäller bara att fråga rätt person, vilken tur att alla tycker olika 
Jag är en rätt tung tjej, jag är bara 1.58 och väger 58 kilo. Av den vikten väger min personlighet 20 kilo och mitt 6-pack 10 kilo, resterande 28 kilo är cola, choklad, smirre och en jäkla massa chirre

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0