Mors dag

Tyoiskt för bloggare är att dom aldrig missar att skriva om vad dom har gjort på mors dag. Det är något jag har lagt märke till år efter år, dock brukar jag nog skippa det då det inte är någon stor grej i min familj. Jag vet inte vad det är .. kan det vara att småttingbloggare ser en chans att kunna skriva ett extra inlägg, eller bara att man vill visa upp sina fina sidor? Jag har ingen aning.

Men eftersom jag brukar berätta kort vad jag gör om dagarna så får jag väl berätta vad jag gjorde idag. Min mamma var och jobbade på dagen, jag misstänkte att hon skulle vara rätt slut när hon kom hem (efter möhippan igår) så jag lagade mat. Då slapp hon det  Jag gjorde kyckling, en jättegod och fräsch sallad innehållande sallad, gurka, röd paprika, rödlök och fetaost och till det blev det keso och en sås. Till efterrätt gjorde jag en enkel men jäkligt god jordgubbssmothie.

Se! även jag kan om jag vill. haha.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0