Myt!

            

                                                       Alla tjejer blöder första gången.

Skitsnack, det är lika mycket skitsnack som mödomshinnan. Inget av det stämmer. Det finns ingen hinna som går sönder när man har sex första gången.

Däremot kan man blöda första gången.. Men det kan man göra den hundrade gången också. Det  finns massa olika anledningar.
Vanligt är att killar tror att dom har spräckt tjejen när hon börjar blda. Det är också precis lika mycket skitsnack. Det är knappast en lögn att "vad - man-nu-ska-kalla-det" är rätt elastisk och en kuk kan inte ta sönder ett hål.. Alltså visst kan det väl hända att det råkar rivas upp ett litet sår, men så som gillar gärna får det att låta är rätt mycket skitsnack. Typ:
- Oj.. jag var visst för stor.
Ehm.. nej.

Det finns många olika anledningar till att ban börjar blöda ibland. Det är oftast inget farligt och inget man behöver springa till ungdomasmottagningen för. Om man däremot får stora problem med det kan det vara en bra idé att tillslut göra det, men som sagt, oftast händer det någon gång ibland och är inte farligt.

När tjejer blir av med oskulden och börjar blöda kan det vara av exakt samma orsak. Det finns inget som säger att hon måste böda för att hon blir av med oskulden, eller hon börajde blöda just för att hon blev av med den. Det finns inga sånna regler och så vitt jag vet är det en minoritet som blöder första gången. En majoritet tycker dock att det gör ont, men inget av det har vanligtvis speciellt mycket med kukens storlek att göra.

Nu har vi rett ut det också.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0