En anonym kommentar

måste bara säga att jag älskar din blogg och du verkar vara en sånn himla fin och go tjej, en bra förebild helt enkelt.. du får gärna skriva mer tips om hur man kommer över någon och hur man kan läsa av killar osv.. tex om de försöker låtsas att de aldrig tyckt om en då de blivit sårad och stött över att de inte blivit som de tänkt sig med en eller ifall de inte vågar stå upp för att dem gillade en.. å då de kom fram på erat jobb att ni kanske hade nått på g så blev personen över drivet taskig från att varit mer å mer smörig å gullig mot just dig å kommit med pikar osv..killen verkade väldigt osäker å lättpåverkad av andra och verkade blivit taskig sen en falsk arbetskollega svek mitt förtroende då jag anförtrodde att jag trodde att killen gillade mig å försökt säga de men att jag blev nervös å allt blev fel å han verkade blivit så dissig å sårad typ.. å sen jag berätta de för kvinnan verka hon skvallrat de till honom å att jag nämt att han sagt å gjort saker för att jag trode han gillade mig å sen blev han skit taskig å hon med..han blev tvärsöver.. å sen vill jag höra om du tycker det är fel på mig som blivit besviken idag då jag fyllde år, pga att jag inte fick det jag önskade mig mest, vilket inte är ovanligt utan mer små saker som jag inte skulle ha lika mkt användning/glädje för fick jag istället.. är jag otacksam? och tycker du jag är för gammal om jag fortfarande älskar paket och inte håller med mina föräldrar om att de e onödigt att köpa paket osv.. för mig betyder de mkt att göra/ge saker till andra spec då de fyller år eller på jul osv.. visa omtanke och så fast även på andra sätt såklart.. sen har jag haft ett väldigt jobbigt liv, med mkt mobbing, förnedrande rykten efter mig, råkat ut för en hel del sviniga killar och min förra kille behandlade mig väldigt illa på olika sätt..

sen killen som jag började gilla efter mitt ex svek mig och har sårat mig djupt och verkat hitta på nått rykte om att jag skulle tro att jag är så snygg men de e ju inte sant..vet inte om det är någon slags hämnd för att han lekte med mina känslor på jobbet eller för att han tyckte om mig men blev så stött att de kom ut till de andra på jobbet? sen jag slutade har han altså spridit rykten så folk förnedrar mig och han dissar mig men verkar ibland kolla i smyg.. // en tjej i 20 års åldern

ps: måste pointera att killen verkar väldigt osäker i sig själv och brydd om vad andra tycker + väldigt känslig och lätt missförstått en och tagit illa vid sig för saker..och tror du killen var intresserad? han var inte likadan mot andra på jobbet som mot mig..


Svar: Först och främst. Tack för dom varma orden. Lite positiv feedback är alltid underbart att få.
Vidare till kommentaren; Jag kan absolut skriva mer om killar, jag kan skriva allt jag kan. Jag är ganska bra på att läsa av människor över huvud taget så jag kan försöka skriva ner det mesta jag kan.
Vad gäller resten känner jag inte riktigt att jag vill ta det på bloggen. Det du beskriver är väldigt personligt och det är emot mina principer att driva sånna här samtal på bloggen. Det jag kan göra är att skriva det jag kan, baserat på egna erfarenheter och ta reda på saker jag inte kan och sen föra den informationen vidare.
Du frågar också vad jag tror om det hela och just nu känner jag att jag måste läsa igenom allt en gång till lite nogrannare och sen fundera lite. Som du säger, det är lätt att missförstå och ett sånt missförstånd kan ibland kosta mer än det är värt.

För övrigt vill jag påminna alla om att jag driver en så kallad "verksamhet" som jag kallar "psykolog med utbildning baserat på egna erfarenheter". Genom att använda den funktionen får ni direktkontakt med mej, om ni vill. Där får ni alla chansen att snacka av er och tömma era sinnen. Jag har dagligen både mailkontakt och direktkontakt med flera av mina läsare så ingen behöver känna sej rädd för att vara ensam eller den första. Ni är varken ensamma eller först, för jag har redan varit före er alla. På den här bloggen finns en ofullständig berättelse om mitt liv som ett levande helvete. Det jag nu försöker göra är att hjälpa människor i olika situationer. Det är alltid bra att ha ett träd att luta sej emot när allt känns tufft och jag försöker helt enkelt vara det trädet. Ibland är det otroligt svårt att prata med människor som står en nära, vissa saker klarar man helt enkelt inte av att prata om. Mej känner ni genom bloggen. Ni vet hur jag är och ni vet vad ni får, men det finns en stor skillnad på mej och nära- jag är inte nära. Jag är en utomstående som finns när ni vill ha mej. Jag har också haft det tufft och jag förstår er bättre än ni kan ana.
Det spelar ingen roll vilken typ av problem ni har , alla är välkomna att prata. Jag har stött på alla möjliga typer av problem och jag lär mej hela tiden nya saker.

Jag ska också passa på att ge er mitt ord på att inget av det ni säger någonsin kommer hamna på bloggen. Ni är helt anonyma när ni kontaktar mej. Om jag lägger upp det ni säger på bloggen gör jag mej skyldig till kränkning på internet, något jag försöker motarbeta. Kränkning på internet kan anmälas och ses idag som ett viktigt mål i rätten. Glöm aldrig det!


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: anonym

hej igen.. kul att de värmde och tack så mycket.. =) har också gått igenom flera år av helvete och behöver också jobba mkt med självförtroendet/självkänslan..hur når man dig via mail eller den "psykologiska enheten" eller vad man ska kalla det.. jag hoppas nu bara inte någon skulle råka misstänka vem man är pga all information jag skrivit i förra inlägget..ifall nån skulle råka känna killen och läsa din blogg vore ju väldigt illa..

2011-03-10 @ 01:53:01

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0