Att dunka en tjej som sover

Grabbarna: Mannen fick du ligger eller?

Han: Klart, hon var på mej som fan, tiggde om mer.

Sanning: Egentligen sov hon och han gav sej försiktigt på henne när han var helt säker på att hon sov. Han gick långsamt fram så hon inte skulle vakna.
Om hon verkligen sov är det ingen som vet. Och om hon nu var vaken är det ingen som kan bekräfta att hon inte gillade det, men fortfarande.. Det kan han ju inte berätta för grabbarna.

Att ge sej på någon som sover kan liknas med våldtäkt för civila människor. I en rättssal kan man oftast bara få det till sexuellt ofredande +/- sexuell kränkning. Det har inte funnits våld, hon har inte varit i hjälplöst tillstånd och förmodligen skulle han sluta om hon ville det.

Varför ser man det fortfarande som en synd?
Jag som ställer frågan är beredd att ställa mej i samma hörn som dom som ser det hela som våldtäkt. Varför ska man ha sex med en som sover?
Varför inte vänta tills den vaknar? Om inte annat lär väl personen vakna när den får en kuk i sej.. eller?

Det råder delade åsikter om det här och ämnet kan diskuteras i all evighet. Vissa tycker att det är sexigt, andra tycker att det är äckligt och oacceptabelt.

Visst uppstår det nog en jobbig situation - om hon vaknar..
Först och främst ska hon koppla att hon blir knullad, sen ska hon avgöra om det är vad hon vill. När hon väl bestämt sej ska hon antingen få bort honom eller spela med. För honom blir det nog extremt pinsamt att förklara varför han började dunka henne mitt i natten när hon sov.

Jag lämnar mina åsikter kring ämnet osagda. Jag vill inte yttra mej ett dugg när det kommer till vad jag tycker. Det enda jag har sagt är att jag kan hålla med om att det ger ett våldtäktsintryck, som tidigare nämnt. Det är därmed inte sagt att jag tycker att det är oacceptabelt. Ni som läst mina åsikter tidigare har nog redan listat ut exakt vad jag tycker om den här saken.

Det finns dock en sak jag funderar på. Varför ljuger killar för sina kompisar så ofta? Varför säga att man har haft sex med en tjej om man inte har det? Varför hålla inne att man dunkade på henne i sömnen? Skäms man så tror man väl antagligen att man har gjort fel, om man vet att man gör fel varför gör man det?
Varför är människor så in i helvete rädda för vad andra ska tycka. Om man inte ens kan vara ärlig om en sån liten grej som vem man har haft sex med och vem man failade, för sina närmsta kompisar.. tja då undrar jag om det existerar någon ärlighet i den här världen över huvud taget.



Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0