För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten.. FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!

Jag tänkte nu berätta lite om dom senaste dagarna ur mitt liv. Dom har ju, som ni vet, varit minst sagt fartfyllda. Jag har hållt igång från tidig morgon till tidig morgon. Inte mycket sömn med andra ord. Det senaste jag berättade om var min hektiska onsdag. Det var länge sen jag hade en så fullspeckad dag som den. Efter det har jag hållt igång nästan dygnet runt. I natt sov jag 11 välbehövda timmar. Det var troligvis mer än jag sovit på hela veckan sammanlagt

Först ut; min underbra student!!



Underbara Frida, Olivia och sen jag dårå.







Olivia!!





Jag gillar inte att ta bilder underifrån, men den här blev ändå duglig.. förmodligen för att jag pressar inte hakfettet för kung och fosterland















Posar lite i skolan, absolut sista dagen.





Det var rätt mycket slötid hela tiden. Vi samlades i klassrummet, rast, samling någonannan stans, rast, något annat, rast. Och så höll det på. Under en rast passade jag på att töma skåpet. Jag vill inte gärna återvända till THG för att töma skåpet en annan dag så jag passade på att töma och ta farväl.





Sen var det äntligen lunch. Otroligt seg dag egentligen. Dom snålade verkligen med portionera, nästan som om dom ville att vi skulle vara riktigt lättpåverkade sen.

 

Sen hade vi samling i aulan. Massa uppträdanden och rektorn skulle snacka och dela ut stipendium. En av höjdpunkterna var helt klart när min klassföreståndare uppträdde med sitt band - Teachers from hell.
Det var grymt men det slog inte att få sjunga Sveriges vackra nationalsång. Jag har inte sjungit den på en enda skolavslutning på 5 år. När det nu var dags stod jag stolt med händerna på ryggen.



Efter ytterligare en liten rast och en rätt lång, oootroligt svettig väntan i en trång korridor med massa galna 3:or var det tillslut dags för utspring!! Den här bilden tog jag bara några minuter innan vi kutade ut genom dörrarna.

Jag tog av mej skorna innan vi sprang ut och tur var väl det annars hade jag nog stukat båda fötterna.. minst! Backen var rätt brant och inte alls anpassad för tjejer med klackar.
Känslan man hade i magen när man sprang går inte att beskriva. Vi skrek som galningar både innan och under tiden vi sprang. När man sprang blev man bländad av alla blixtar från kameror överallt. Man var fullständig omringad av människor. Nästan som en kändis .. hehe.




Mina föräldrar missade hela utspringet. Jag krockade med pappa när jag väl hade lyckats ta mej ur hela folkmassan. Att dom missade utspringet var såklart tråkigt men det togs igen ganska snabbt.











Jag och mina underbara bröder!









Fick en jävligt snygg väst av storebrosan



Efter lite firande med familjen var det dags att byta om och åka flak. Jag har tyvärr inga bilder från det.
Men det var kanske lika bra  



Väl hemma igen blev det först en ordentlig dusch och sen studentmottagning med smörgåstårta, familjen, mormor, moster, brorsans flickvän och en vän till mamma som jag i princip vuxit upp med.







Svingod panacotta till efterrätt



Jag, pappsen och lillebrorsan

Sen var mottagningen slut och och jag och lillebrorsan flydde iväg till en park och pimplade vin i någon timme. Efter det slängde jag på mej en annan klänning och körde all in för utgång!


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: tjo

lite sent kanske men GRATTIS!!!! :D

2011-06-14 @ 11:06:16

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0