Juni 2010



För exakt ett år sen klämde jag min sladd mellan skärmen och tangetbordet så skärmen la av. Jag minns att jag skulle ut och hade bråttom till bussen så jag slängde bara igen datorn, inte tänkte väl jag på att det låg en sladd ivägen. Om man börjar en månad utan dator är det klart att uppdateringen blir rätt taskig.

Tillslut lyckades jag fixa en tillfällig lösning och då kom det här lilla inlägget:

Vad har jag sysslat med på sista tiden?
Jag har shoppat... lite för mycket.
Jag har krökat... aningen för mycket av det med tror jag.
Jag har dansat.. med lite för mycket alkohol i kroppen.
Jag har pluggat.. ovanligt mycket för att vara vara mej.
Jag har jobbat... mer eller mindre som ett svin.
Jag har knullat... aningen mindre än jag brukar..

Let's take it from the beginning.



Jag började med att visa upp dessa, jag vet inte om dom finns kvar på Nelly men om dom gör det, köp dom! Jag älskar dom lika mycket idag som jag gjorde för 1 år sen. Måste dock varna att dom är rätt små i storleken.



Sen fick jag hem den här underbara klänningen från Style by stars. Gå in och kolla den, dom har börjat sälja den igen. Jag tycker definitivt att man ska ha den här klänningen i garderoben.



En sminkning jag gjorde. Forrest shimmer döpte jag den till och ni hittar fler bilder, samt fler sminkningar under kategorin Make up.



Vet ni vad! Förra året var första gången jag testade Ben & Jerrys! Och jag har aldrig testat igen efter det, jag vet inte varför men det har väl aldrig blivit av. Dessutom tyckte jag nog inte att jag kände någon skillnad mellan Ben % Jerrys och vanlig glass.. mer än priset dårå.



En onsdag i juni 2010 var jag ute med Sofia. Kvällen blev rätt galen, som vanligt. Vi bjöds på en massa champagne, sprang runt mellan olika ställen och vid 5 borde det ha varit hemgång.. men inte för oss. Vi hittade två hästar, som ägdes av två cowboys, inne i stan. Dom lät oss följa med på en ridtur och jaa.. varför inte? Jag tyckte till en början att det var en dum idé men jag kunde ju inte lämna Sofia. Det gick i alla fall bra. På bilden har ni mej, min cowboy och hästen hette Broshään.



Äventyret slutade med att vi sov på en buss i några timmar och sen sov vi i en park i några timmar, sen gick vi och käkade och sen åkte vi hem till Sofia och sov i en park hos henne i några timmar. Senare på eftermiddagen åkte jag in till stan och träffade Indi. Först köpte vi några smirre på systemet och sen köpte vi med mat från Donken och käkade vid vattnet.



En av dom bästa kvällarna i juni var när jag var ute med Indi och Carre. En est, en lett och en blandras. Det kan inte bli annat än knasigt kul!



En liten planering för slutet av juni. Första juli åkte jag till Spanien!!



Jag skrev ett lååååångt inlägg om killars tredje ben, på önskan av en läsare. Så vill ni veta allt om det så finns det ett urförligt inlägg i juni 2010.



I slutet av juni gjorde jag mitt första ankare. Efter det har det ju experimenterats en del med det och idag mår den tyvärr inte så jättebra.



Dagen innan jag åkte till Spanien var jag på midnattsvisningen av Twilight. Fan vad nice det var! Dom borde göra sådär oftare, visa flera filmer i streck.

Dagen efter åkte jag till Spanien.. men då är vi inne i juli, så det tar vi om en månad.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0