Lackleggings!

              


Jag kan inte annat än säga att jag älskar gummibrallorna. Och nu är dom såååå ute!
Personligen fattar jag ju att plagg måste in och ut hela tiden, det behövs av någon anledning.. den kan jag dock inte riktigt fatta. Förmodligen för att modebranchen ska tjäna pengar. Alla som bryr sej om mode måste ju förnya hela garderoben minst 4 gånger per år. Det blir en rätt schysst summa det.
Själv har jag bestämt mej för att kompromissa vad gäller lackleggings.

Att ha det till vardags kommer inte funka längre. Det här är ett plagg som sticker ut och nu när det är så ute att man till och med rear ut dom är det nog dags att lägga ner dom långt ner i lådan. Men vi kommer inte ifrån det faktum att dom flesta killarna älskar dom här grejerna precis lika mycket som jag gör och det är en rätt trevlig anledning att fortsätta använda dom, eller hur?
Man vill ju inte att våra älskade killar ska gå och hänga läpp nu när dom äntligen fick det dom ville, offentligt varje dag.
Varför inte fortsätta ha dom när man går ut på kvällen? Det tänker nog jag göra ett tag till i alla fall. Dom är snygga, sköna och drar till sej rätt uppmärksamhet  eller kanske inte.

Jag kommer i alla fall fortsätta gå emot modet, som jag alltid har gjort.Jag kör lack på krogen!

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0