Ångest över mer än att det är söndag

Hej

Jasg vet att jag har varit helt värdlös på att uppdatera den här helgen. Det beror främst på att jag har haft en riktigt vidrig helg.

i fredags skulle jag egentligen vara hemma och ta det lugnt, för jag skulle jobba 9 timmar på lördagen. Det blev inte riktigt som jag tänkt mej. Jag och Hanna drog ut, jag blev för full och sen blev jag av med min väska. Jag landade hos F 07.30 och skulle upp 10.00. Jag kom självklart för sent till jobbet och sen blev jag tvungen att jobba över så efter 11 timmars arbete kom pappa och hämtade mej, vi åkte hem, jag gjorde lite mat och sen kollade vi på film. Jag somnade självklart strax efter att filmen börjat och vaknade inte förrän filmen var slut.

Efter det gick jag och la mej på riktigt och vaknade inte förrän 13 timmar senare. Nu sitter jag här, det är söndag, jag har ångest över en rad saker och det enda som har varit bra var att jag fick tillbaka min väska- dock saknas visakortet, mastercardet, mitt smink, min älskade parfym och mina kondomer.

*suck*



Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Maria

Vad har hänt med dina ancores?

2011-02-06 @ 20:45:13

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0