Bio med Roya

Jag känner mej helt befriad, lycklig på något sätt! Det känns helt sjukt. Jag vet inte när jag kände såhär senast!  But I can tell you, it feels fucking awesome!
Nu ska jag njuta av det här ordentligt, för jag vet att jag kommer skriva något helt annat imorgon.

Idag genomförde jag i alla fall nästan mina planera. Jag började hos tandläkaren, som jag berättade, och efter det åkte jag mot East street. Planen var att åka och träna efter det, men på tåget satt jag och sms:ade lite med Roya och plötsligt ringde hon. Jag märkte faktiskt inte det först, utan det var ren slump. Hon frågade i alla fall om vi kunde ses och glad blev jag. Träningen var som bortglömd och jag åkte istället och fixade med mina ankare och sen åkte jag och träffade henne.
Eftersom vi har ont om pengar båda två bestämde vi oss för att glida hem till mej och sitta och snacka, men när vi började närma oss fick jag en impuls och istället åkte vi till Kista och gick på bio . Vi hade länge planerat att gå och se Breaking dawn, men det har aldrig blivit av. Nu hade vi våran chans och vi tog den.

Vi kom kanske en timme innan filmen skulle börja så vi hade gott om tid att gå och köpa biljetter, fjanta oss framför kameran, köpa godis och ha vårat traditionella man-girl-talk. När vi snackar tjejsnack gör vi det verkligen som riktiga killar. Jag antar att jag får demonstrera det hela för att ni ska fatta.

Inte nog med att jag redan utlovat ett klipp om när jag får in hela näven i käften, nu ska jag tydligen även demonstrera hur jag och Roya kommunicerar. Om jag ska blotta alla skumma saker jag gör blir jag nog tvångsinlagd snart.  



 




Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0