Spanien 2010 rullar mot sitt slut

Klockan är strax 6 på morgonen och jag har inte somnat än. Jag har inte ens försökt. Jag vill bli klar med Spanien 2011 så jag har suttit och laddat upp klipp större delen av kvällen. Jag har förstås inte suttit och rullat tummarna under tiden. Nej jag fick faktiskt se min Pirates of the Caribbean  och som ni ser har jag ju även uppdaterat lite. Ganska bra för att börja med att säga att jag inte har någon fantasi.

Vad gäller videoklippen så är jag på sluttampen. Igår (lördag) laddade jag upp fram till hela dag 13. Idag (söndag) har jag kirrat dag 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 och en del av 21. Endast 4 små klipp är kvar.

Om ni vill se dom nya, vilket är många, klicka då in på Spanien 2010 och scrolla ner. Där har ni alla klipp uppdelat dag för dag, precis som tidigare.

Jag ska försöka fixa dom sista klippen imorgon. Det vore skönt att få det här överstökat. Jag har lite svårt att riva upp resor jag hafts svårt att acceptera är över. Jag vill ha det som ett glatt minne, såklart, men just nu saknar jag det bara oerhört mycket. Det blir bra när det är klart, då kan jag gå tillbaka och minnas när jag känner att jag vill.

Just nu vill jag bara sova. Om några timmar ska jag upp för att träna. Det brukar väldigt sällan gå bra när jag inte har sovit ordentligt. Jag ska ju dessutom på det där mötet, om det inte ställs in under morgondagen, så jag får träna tidigare vilket innebär att jag måste upp tidigare. Det blir bra det här, jepp jepp.



Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0