Skor

    

Jag älskar silver och det är rätt konstigt att jag inte äger ett par skor i silver. Dom här fastnade jag för stenhårt. Jag tycker att dom är så snygga att jag till och med skulle kunna tänka mej att köpa även dom i guld, det beror troligtvis på silverkanterna.  Skorna är otroligt billiga och ni hittar dom här. Men låt er inte luras alltför mycket av priset. Jag vet hur taggad man blir på att beställa när man ser att pjucksen bara kostar 250 spänn, men tänk på att skorna är från USA. Utanför EU får man oftast betala tull och skatt, utöver det kommer frakten på en extra hög summa. Beställer man dessa skor får man betala en frakt på $55.
Mina tips är att söka lite på google, där finns det jättebra guider för tullkostnader och andra extrakostnader. Det tillkommer faktiskt en hel del har jag märkt. Jag testade nämligen en väldigt bra guide för att se.
Tänk också på att inte bli för ivrig när det står fri frakt - det gäller oftast bara i det egna landet. Utöver det brukar jag tänka att det kommer bli åtminstone dubbelt så dyrt som priset det stod när jag beställde - då slipper man en väldigt jobbig överraskning. Beställer man för 1000 kronor och det ska läggas på tull, skatt, frakt och importd.  tja får man nog lägga på en tusing till. Skorna i sej kostar 250, men i slutändan blir det inte 250, det kan jag lova.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Emma

Lottar ut ett presentkort värt 400kr!

Presentkortet kommer från ImageCollection.se där du kan köpa olika sorters kläder och väskor.

En passande julklapp antingen till dig eller till en kompis?^^

Tävlingen hittar du här: http://thedevilschild.blogg.se/2011/december/tavling-vinn-presentkort-pa-400kr.html

2011-12-12 @ 00:34:39
URL: http://thedevilschild.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0