Sitter hemma och ugglar

Det blir nog en hel del boggande ikväll, om jag kommer på något att skriva.  Eftersom jag tvingar mej själv att sitta hemma och glo kan jag lika gärna blogga.
Det är svårt det här med att hitta på annat att göra. Det finns ju grejer, men inte hur mycket som helst. Det är ett faktum att det lättaste är att bara göra sej i ordning och sticka ut och kröka. Det är ju kul också, tyvärr inte speciellt hälsosamt framför allt inte när man försöker träna så mycket som jag försöker. Alkholen mosar det direkt.
Jag sitter hemma mycket emot min vilja, men jag tror att det kommer löna sej i längden och ibland finns det ju faktiskt folk som vill göra något annat än att kröka. Det är inte speciellt ofta visserligen, men ibland. Om inte annat får man hänga med mammsen. Tyvärr skulle hon jobba ikväll, men kanske svänger förbi där senare för att låna hennes symaskin- jag har ju en del kläder att sy in som ni vet.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0