Shape up

Jusste! Jag har laddat ner en as bra app som räknar kalorier. Jag har haft två tidigare, men gett upp båda gångerna. Men den här gången går det faktiskt bra.. än så länge.

Igår låg jag till och med på minus!  Fast det beror troligtvis på att jag äter 2 gånger om dagen. Men ändå! Om jag fortsätter vara duktig och hålla den kommer jag gå ner 1 kg i veckan. Det känns rätt grymt.. och ogenomförbart om jag dricker på helgerna. hmm.. Jag dricker ju bara varannan nu, men jag tar väl igen alltihop när jag dricker helgen efter. Jag får försöka se över det där.

Tisdag och onsdag gick klockrent.. idag var det sämre haha.  Idag har jag levt på kalops och choklad. Jag börjar bli hungrig, men eftersom jag åt choklad får jag inte stoppa i mej ett enda gram till idag. Jag önskar att jag kunde sova nu så jag kunde vakna upp till nästa dag och få min kaloriräknare nollställd.

Här har vi den, antar att ni känner igen den. Att den har så snygg design är självklart ett jättestort +. Det blir mycket roligare att hålla på med det då.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: sannas rum

Åh, det ska jag också ladda ner (:

2011-12-16 @ 10:28:21
URL: http://sannasrum.se
Postat av: Linda

Vad kul att du laddade ner den. Visst är den bra? Jag sa ju det :)

2011-12-16 @ 17:18:11

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0