Omedveten fight mot medvetet blod

Jag kan inte fatta att klockan redan är halv 1! Det känns som att jag precis vaknade! Herregud, vart tog den här dagen vägen?

I natt vaknade jag av att jag blödde näsblod. Jag minns vagt att jag kände att något rann ur min näsa och av någon anledning trodde jag att det var blod - det måste ha varit något jag drömt-, så jag drog armen över näsan för att torka bort det. Jag drömde antagligen att jag såg blodet, för det var alldeles för mörkt för att kunna göra det, men av någon anledning visste jag ändå att det var blod.
När jag vaknade på morgonen fanns det en del spår av torkat blod, jag hade blodsmak i halsen i flera timmar och skumt nog kändes det som att jag förlorat massa blod. Förmodligen var det ingen jättemängd, men det som förbryllar mej är att jag var så medveten om det. I sömnen lutade jag huvudet bakåt för att få det att sluta. Jag minns inte vad jag drömde, men det måste ha varit om blod.

Jag hade ju tänkt åka och träna kickboxning idag. Jag vill sätta igång igen, men blodsmaken gav mej lite kalla kårar om jag ska vara ärlig. Det kändes som att något var fel. Istället för att stressa iväg till träningen stannade jag hemma och körde crosstraining och sen lite styrketräning. Efter det for jag iväg mot stan och sen tog jag faktiskt en promeflax för att bättra på motionen.

Jag undrar om det är något fel på mej. Min kropp beter sej skumt. Men jag har ju trots allt gjort två blodprov som visar att min värden är normala, förutom en förhöjd produktion av vita blodkroppar. Jag tackar och tar emot, dom får gärna vara flera. Jag har inte tid att bli sjuk nu.

              

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0