Lördag kväll

Jag kom hem för några timmar sen. Sen dess har jag kollat på en film, fiaxa lite med photoshop och youtube är i full gång med att ladda upp klipp.
Jag kan bara säga att jag är sjuuukt uttråkad. Att sitta hemma helt ensam, nykter, är inte alls kul. Speciellt inte två dagar i rad. Kan ni fatta att jag gör det här varannan helg?! Fast lördagar har jag i alla fall spenderat med mamma hittills.
Varför måste alla supa hela tiden? Finns det ingen som vill göra något annat som omväxling? Är det bara jag som är impulsiv och gillar att göra olika saker.

Här vilar Tönt Jönsson
1992 - 2019
levde sitt liv till 50% i ren fylla.

Sweeeet!

Nej, förbaskat irriterande. Det är tur att jag i alla fall har mina intressen och snart börjar jag väl jobba och däremellan finns det faktiskt tid för att göra saker med folk som inte dricker och att dricka själv, jag borde inte klaga. Men jag antar att det är ångesten över att sitta hemma ensam en lördagkväll som skriker.



Middag med mamma blev sallad.. såklart, vad annars?

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0