Lördag

I lördags skulle jag jobbat. Jag tog mej upp, fixade med listorna, gjorde mej i ordning och sprang iväg till bussen. Jag var rätt nöjd med sminket faktiskt. Jag hade provat mina nya mineraleyedusts och dom funkade faktiskt prima ballerina och var nästan omöjliga att få annat än snygga. Som klädsel körde jag skinnbrallor, svart linne och höga klackar och frillan var väl rätt enkel, men snygg.

Tyvärr kom jag inte längre än till Vällingby och där tog det stopp.
Först väntade jag i 11 minuter på tåget, sen blev det försentat. Då väntade jag i 25 minuter till och sen orkade jag inte mer. Kall och frusen kollade jag om det var okej att jag drog hem. Vad skulle jag göra? Det fanns inte ens ersättningsbussar då. Dom går alltid från Spånga så då var jag tvungen att ta mej dit först.

När jag tillslut började rulla hemåt åkte jag hem till mamma och kollade på film och sov. Det var min lördag det. Klockan 10 rycktes jag upp av ett av mina 3 alarm. Jag somnde kvart i 6 så ni vill inte veta hur jag såg ut då. Haha.
    

mina mineraleyedusts

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0