Breaking dawn

                     

Vad tyckte jag då om filmen?

Till att börja med hade jag jättesvårt för att den var så slarvigt gjord. Vampyrerna såg mer ut som människor nu. Den vita hyn och glittret i solen var helt borta. Ögonfärgen var brun eller svart och det tyckte jag var supertrist. Halva grejen med den här serien är ju just att dom är vampyrer. Fixet och trixet med vampyrerna var helt annorlunda mot tidigare filmer, det var en besvikelse faktiskt.
Handligen gillar jag desto mer, men det är svårt att sätta fingret på vad det var som var bra - filmen, eller det faktum att man gillar serien.
Jag har egentligen problem med serier. Förr eller senare tar dom slut och det är så himla svårt att släppa karaktärerna. Det gör mej till en filmtittare istället för en serieföljare. Som serieföljare hänger man upp sej på att man vill ha mer, att det inte får ta slut.

Filmen var bra, det var den verkligen, men jag tyckte nog att den tappade lite av den tidigare Twilightkänslan och tyvärr blev den rätt förutsägbar. Ärligt talat har jag inte mycket att säga om den egentligen. Den är helt klart sevärd och ska självklart bli en del av min filmsamling.

Hela serien kommer säkert komma ut i en as fin box efter att andra filmen släppts ut på DVD. Då får jag göra mej av med mina 3 första filmer och köpa boxen istället.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0