Aldrig ska jag sluta älska dej, /../ Hoppas, tror och vill att du ska hålla fast vid mej...

Apropå piercing.. Jag borde kanske skänka ett inlägg åt min första tatuering. Det var lite över 3 år sen jag gjorde den nu. Jag var 16 och bloggade om att jag sulle tatuera mej. Flera sa då; Du kommer ångra dej, du är 16 och dum!.
Tillåt mej att säga: HAH!

Jag var visserligen 16, men inte dum. Jag tänkte att jag inte ville ångra den, därför gjorde jag tribal. Det är som typ omöjligt att ångra, eftersom det oftast inte står för något, symboliserar något eller betyder något speciellt. Hade jag skrivit min dåvarende pojkväns namn, eller "stuumpan", eller gjort någon ful bild hade jag idag förstått varför folk sa som dom sa.

Men ärligt talat har det inte gått en dag utan att jag känner hur lite jag ångrar den! Jag fullkomligt älskar den. Den drar bort uppmärksamheten från min jävligt tråkiga rygg och mina hemska lovehandels. Jag borde verkligen göra fler, eftersom musklerna jag jobbar för, aldrig verkar komma fram.

Här har ni skönheten.



Lifestyle tattoo 2008-12-01


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0