Tacka fan för att vara född på 90-talet

Här kommer ytterligar en fundering á la issa för ärligt talat finns det en sak jag inte kan sluta irritera mej på och jag vill se om det finns någon enstaka liten krake där ute som tänker likadant.

                                 

Det här är min tanke: Fy fan för att födas idag.
Men likt förbaskat föds folk varje dag ändå men snälla kolla på samhället.

Först ska man i 9 månaders tid, innan man ens blivit född, synas på facebook i form av en fet mage.
När man väl blivit född ska man blottas ut över hela internet ytterligare. Nu snackar vi bloggar, fotosidor och facebook.
När man blivit lite äldre får man smaka på livets hårda skola utifrån. Det s k utifrån ser väldigt annorlunda ut idag mot när jag växte upp. När jag gick i 6:an var smink töntigt, svordomar existerade knappt och i över ett år diskuterade vi vad "fuck you" egentligen betydde. Det vinnande bidraget blev "Jag är bög, är du?" det var en kille som kom upp med det och alla tänkte att han var tillräckligt galen så bara han kunde ha koll på sånt.
Idag, ett antal år senare, blir jag kallad hora av småttingarna i 6:an. Vad hände?

Kollar man på åren innan 6:an separerar plötsligt föräldrarna (kanske) och då, om man har otur, slängs man plötsligt ut i tv. Inte nog med att man redan finns över hela jävla internet. Nu ska man plötsligt vara med i tv. Tja det kan ju vara kul.. men plötsligt flyttar 10 killar in i lägenheten och morsan fjantar sej som aldrig förr. Efter några trånga veckor kommer hon och frågar det lilla barnet vilken kille barnet gillar bäst, som om barnet kan ta ställning till en sån sak. Att välja mellan dockan och nallen är för tillfälligt ett svårt beslut, nu ska man plötsligt stå med ett antal snubbar framför sej och avgöra vem man vill ha som ny farsa.

Inte nog med att man finns över hela internet redan när man föds, inte nog med att man inte alltid har det lätt utanför hemmet (kanske inte alltid i hemmet heller), inte nog med att man ska vara med i tv - nu ska man plötsligt lära sej att kärlek är när man träffar 10 olika personer och bara väljer en.

Alltså.. okej jag kanske är hård, arg framför allt och då blir man ju så, jag kanske överdriver en smula men snälla kan någon göra uppror mot ensam mamma söker?
Vad i helvete är det för jävla skitprogram? Barnen ska ge fan i vilken snubbe morsan dejtar, dom ska inte ens veta om det. Så länge barnen inte skadas av mammans dejtande är det bara fortsätta. Men när barnen plötsligt ska vara med och säga vem morsan ska bli tillsammans med har det gått för långt.
Jag skulle gärna vilja fråga dom barnen om hur man hittar kärleken om några år. Jag slår inte vad om det men jag är nästan säker på vilket svar jag kommer få.

För att inte bara blama ensam mamma söker, det finns gott om skit i det här samhället. Shit det kan inte vara lätt att växa upp idag. Fullständigt vrickade människor finns redan, med ett samhälle som detta är det inte konstigt att det bara fotsätter.

Med dessa ord lägger jag ner. Det kanske förväntas att jag ska komma med några kvalificerade lösningar. Det har jag, men yttrar dom inte gärna här. Det är lönlöst och till viss del idiotiskt. Jag skulle säkert kunna bli dödad för det.

                                       


Mycket i samhället kan man inte riktigt rå över, men sånt här trams är bara att ta bort. Nog för att det är underhållning på hög nivå. Alla med någon typ av IQ skrattar åt sånt här skit.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0