Mitt kött är det minsann inge fel på

                                          

Nu tänkte jag dra några rader om det här så slipper jag säga det flera gånger. Det är inte första gången jag hör det här så... jag kollade upp det.

Sanningen är den att jag inte har ett dugg dåligt läkekött. Tvärt om har jag ett väldigt bra imunförsvar. Mitt problem är min livsstil. En piercing kräver bra och regelbunden kost, sömn, ingen alkohol, tålamod, tid och rätt behandling.
Jag failar på samtliga punkter.

Jag har 0 tålamod, jag gör nya piercingar hela tiden, har ett väldigt aktivt liv med lite sömn och mycket stress och alkohol.
Jag failar till och med på behandling av piercingar, eftersom det sällan finns tid för en ordentlig tvätt och dessutom skrapar jag hela tiden bort sårskorporna. Tålmod är min största fiende och egentligen skulle jag behöva sälja min livsstil på rean och skaffa mej en ny.

Så ligger det till, och det tåls att tillägga att min livsstil inte bara påverkar mina piercingar.

Jag hoppas att jag slipper dra det här fler gånger nu. Fler piercingar kommer komma och den här diskussionen börjar bli rätt tjatig. Punkt.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0