Kom över en kille på 14 dagar. Dag 3

                              
Dag 3 är ganska lik Dag 2. Dagarna kommer löpa på likande sätt tills en stor del av sorgen gått ur. Under Dag 3 är det okej att umgås med vänner, men helst i hemmiljö. Har man bra vänner kommer dessa att förstå och mer än gärna komma över för att stötta. Har man inte den typen av vänner kanske man har den typen av familj. Under Dag 3 är det bra om man försöker prata ur en del av det man känner också.
Utöver det ska man försöka aktivera sej i hemmet, men fortfarande låta sej själv gråta om man känner att man behöver det. Det har trots allt bara gått 3 dagar så förmodligen behöver man det.

Många har svårt att acceptera just det – att sitta hemma och må dåligt.
Det är det svåraste momentet i det här experimentet. När man mår riktigt skit är det vanligt att man flyr ett tag för att gömma sorgen.  Jag har fått alldeles för många bevis på att det inte funkar och att det framför allt inte leder någonvart. Jag själv har varit expert på det och därefter har jag lärt mej att det här är ett bättre sätt.

Det må vara plågsamt men det kommer att löna sej, tro mej.

 


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0