I'm fucking pissed!

Usch jag är så jävla förbannad just nu! Måste bara skriva av mej innan jag slår sönder något här. Att jag är uttråkad gör ju ingenting bättre. Min hand gör så in i helvete ont just nu att jag vill slänga in en fet bomb på S:T Görans vidriga sjukhus.
Först får man sitta i flera timmar och vänta på att få lite fucking hjälp, när man väl får det ska man komma tillbaka 30 gånger innan dom tillslut gör något och när dom tillslut gör något har man inte bara slösat tid utan en jäkla massa pengar och sen hjälper det inte ett skit. Ska det vara så jävla svårt att fixa en hand dom inte ens var bruten?

Kärringen jag var hod idag sa att allt hade läkt hur bra som helst och det var ju en sån liten skada att det vore konstigt om det inte hade läkt. Om det nu var så jävla litet hur kommer det sej då att det gör så jävla ont? Ska min kiropraktor behöva fixa det här också??
Jag är så jävla trött på allting. Idag är det en helvetes dag

Jag har inte sovit tillräckligt, inte ätit, jag är rastlös, irriterad på våran jävla sjukvård, det är dåligt väder, jag sitter hemma och röksuget är maxat. Lite tequila skulle sitta fint! Allt är ett helvet just nu. Igår var det tusen glada gubbar, idag vill jag ta sönder allt som kommer i min väg. Fan vad jag börjar bli trött på den här jävla berg-och-dal-banan!


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0