Allt går åt helvete, yeey!

Nu är jag hemma igen. Allt känns så himla jobbigt just nu. Allt går emot mej på något sätt.
Dom säger att man är sin egen lyckas smed. Jag gör allt för att försöka få medvind just nu men allt verkar gå åt helvete.
När jag var ute och sprang som bäst funderade jag på allt och mitt i allt kom min vidriga smärta i smalbenet tillbaka. Sist jag fick så (för några månader sen) var det bara att lägga joggingdojorna på hyllan. Morsan sa att det var skorna, min  kiropraktor sa att det var foten. Enligt honom har min fot inte läkt helt rätt efter att jag bröt den. När jag sa att det var 7-8 år sen tittade han på mej och försökte dölja: -Ojdå.. hehe.. då har vi visst 7-8 års jobb framför oss nu då.

Jag skadade handen när jag försökte vara snäll och hjälpa en idiot. 3-4 veckor senare tar jag bort mitt gips och guess what! Det gör ondare nu än vad det gjorde innan dom satte på gipset.

Jag försöker skaffa ett jobb men varje gång jag snacka med chefen numera finns det något i bilden som ser till att det ska gå åt helvete. Antingen är han i Turkiet, eller så har han precis kommit hem och inte riktigt har koll på allt, eller så är det as mycket bråk som han måste ta i tu med eller så är han inte ens där! Ärligt talat - så kul är det inte att åka dit och tjata hela tiden.

Jag försöker få igång kickboxningen igen, men i och med att min hand gör ont, mitt skenben inte fungerar och att jag inte vet hur jag kommer jobba vet jag inte hur fan jag ska få ihop det.

Jag försöker göra något av det jag älskar mest - spara pengar och resa iväg.. men helst inte ensam. Jag verkar vara rätt ensam om att vilja göra det.

Utöver det finns det massa småproblem som jag försöker få energi att ta itu med. Det går inge vidare. Alla dom större sakerna ger mej såpass mycket ångest och stressar mej tillräckligt för att all energi fullständigt ska rinna ur kroppen.
Ni kanske tycker att det är smågrejer, vilken tur att vi alla värderar olika.
Det finns inget värre för mej än att sitta på samma ställe hela tiden och inte kunna lösa saker. Allt det här förutsätter att jag fixar min hand så jag kan börja jobba. Förutsättningen för att jobba är att jag får jobb! Jag antar att jag får fortsätta som jag gör

En sak är i alla fall säker- Karma är skitsnack och jag kommer aldrig mer försöka hjälpa någon om det sätter mej själv i någon typ av fara. På grund av det blev jag sinkad i 4 veckor och eventuellt är min hand kaputt ett tag till. Så ovärt! Jag borde bara ha börjat jobba när jag hade avtalet på gång, nu måste jag börja om. Jävla klantarsel jag är!



Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0