Svart till Linda


Linda om Tisdag:
Hur vet man att en kille gillar än? Asså på riktigt. att han inte driver med än eller är ute efter sex?

Svar: Min lillebrorsa ringde och frågade samma sak om tjejer för bara någon vecka sen och ärligt talat fins det inget bra svar. Det är jävligt olika från person till person hur man väljer att visa att man gillar någon. Vissa drar sej ifrån den man gillar, för att på så sätt tolka signaler. Om den man gillar kommer efter kan det betyda att känslorna är besvarade, eller så drar man sej undan för att man tror att man inte har någon chans ändå. Vissa som gillar en är tvärt om otroligt sociala och vill gärna vara rätt närgångna, på samma sätt finns det folk som är totlat ointresserade men som ger ett intryck av att vara intreserade genom att vara närgångna. Som sagt, det är i princip omöjligt att säga hur en människa beter sej när den gillar någon.
Om killar bara är ute efter sex eller något seriöst är också jävligt svårt att veta. Kolla på vad han har gjort hittills. Har han lekt av sej ett tag är det mycket möjligt att han vill ha något seriöst.
Jag har bara ett tips och det är att fråga.. Jag gav det tipset till lillebrorsan och nu är han och tjejen tillsammans. Go for it.


Linda om Tisdag:
Förlåt att jag inte skriver alla kommentarer i samma inlägg :$
Men vad har du för kamera :)

Svar: Det är ingen fara, det går bra att skriva i olika ;) Jag har en Canon IXUS 95. Den går knappt att köpa längre, däremot finns det en utveckling av den. Jag tycker att Canon, rent allmänt, är ett bra märke ;) rekommenderar det.


Linda om Stuumpans body - make - over:
Men hur gör du? :(

Svar: Om du menar hur jasg gör för att trimma kroppen så kan kan jag säga att jag inte gör något märkvärdigt. Skippar läsk, onödigt fet mat och tränar, kort sagt det som rekommenderas för att gå ner i vikt. Om frågan syftar på något annat får du gärna fråga igen.

Linda om Rich girl:
Vart kommer skorna ifrån i dagens outfit? (det går inte att kommentera inlägget)

Svar: Jag vet inte vilken outfit du menar, men kan tänka mej att det är den sista. Det inlägget går alldeles utmärkt att kommenterar och jag skriver rätt tydligt i alla mina outfitsinlägg exakt vart allt kommer ifrån. Så vitt jag kan se står det lika tydligt som vanligt att stövlarna är från Din sko.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Linda

Tack för svar♥

älskar din blogg!!♥

2010-09-23 @ 20:33:18
Postat av: Malin

Skulle vilja veta en sak, är en tjej på 16 år med "bristningar" jag skäms som bara den över det, vill knappt visa mig inför min kille rädd för att han ska se de och sluta tycka om min kropp eller så :S .

Borde man skämmas över de?



Btw, älskar verkligen din blogg! du verkar vara en störs skön tjej!

2010-09-23 @ 21:45:57

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0