Tänker killar bara på sex?

                      

               Tänker killar verkligen bara på sex och är sex det enda dom vill ha?

Det är en sån där fråga som jag ofta får från er. Och alltså... jag är ju inte kille men till er som frågar mej säger jag: Nej

Jag har flera exempel på killar som har försökt ge mej kärlek på alla möjliga sätt. Nu säger jag inte att jag är svårfångad för det vore nog dagens lögn, men det är väl knappast en nyhet att man inte faller för vissa killar.

Killar är människor .. tro't eller ej men det sägs att dom är det  Även om en stor del av deras liv.. sesådär 90%.. går ut på att tänka, fantisera om och utöva sex, så finns det faktiskt annat i skallen också.

Jag vet att dom flesta av mina läsare är jävligt unga och killarna i eran ålder är väl inte sådär jättemycket att hänga i julgranen. Men tids nog vill dom också ha förhållande och barn och hit och dit.
Skrämmande va.
Vad som är ännu mer skrämmande är att vissa killar aldrig växer upp. Något hände där i högstadiet och killen blev kvar i sina omogna små fantasier om silikonbröst och en framtid som gynekolog. Visst låter det sorgligt.
Tja, dom kommer nog bara att tänka på sex tills dom dör, och förmodligen är det det enda dom kommer duga till också. Men som tur är växer dom flesta killarna upp och blir oftast ganska trevliga varelser.

Men fortfarande tror jag att sex är en sån där grej som killar alltid tycker är viktigt, men det kanske går från 90% till 55%. Jag tror att det kan vara värt att komma ihåg det om man vill ha ett harmoniskt förhållande.

Sen finns det ju alltid undantag. Det finns ju killar som är 14 bast och jävligt mogna, dom är inte många men dom finns.

Jag hoppas nu att alla ni som har frågat det här fick svar på eran fråga.. så gott som i alla fall.

Själv kan jag väl säga att jag fullständigt älskar varelsen med tre ben som vandrar runt på denna jord, det är däröfr det är så jävla kul att skoja lite på eran bekostnad. Dessutom vet jag att ni, till skillnad från många tjejer, kan skratta lite åt allt skit jag skriver om er också.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0