Onödig kommentar.... igen *suck*

Tja... man kunde ju nästan gissa att jag skulle få minst en sån här kommentar när jag la ut en pic på min mage. Egentligen var det nästan lite för förutsägbart. Vad som var nästan lika förutsägbart var att jag skulle svara på det.



Först och främst älskade anonym är du inte ett dugg ledsen. Du njuter av att sitta där med ditt avundsjuka flin och säga att folk ser feta ut. Egentligen vet alla som har sett din kommentar att jag är rätt mycket snyggare än dej.
Vidare drar jag inte in magen ett smack, jag har bara gått ner lite i vikt

För det andra är jag väl inte så jävla dum så jag lägger ut en bild som jag tycker att jag ser fet ut på. Då hade jag tagit åt mej av din kommentar nu, och då hade jag antagligen blivit jätteledsen och i slutändan hade jag väl tillslut haft ätstörningar på grund av dej bland annat. Nu är det som tur inte så.
Jag råkar dessutom veta att jag, i sanningens namn, är något smalare i verkligheten än på bild. Men jag blir alltid lite tjockare i kameran, that's life.

Slutligen kan jag väl säga att jag blir väldigt smal när jag ligger ner, vilket jag gör på sista bilden. Så fort jag lägger mej ner åker mina höftben ut. Det är jävligt vanligt och jag tror att mer eller mindre åtminstone 99% av världens människor har likadant.

Men det kanske inte du fattar... du verkar ju rätt dum, men men. Alla kan ju inte ha huvudet på plats.

Hmm... nu börjar jag tänka.
Undrar hur det känns att vara så jävla förutsägbar.
2 mindre charmiga egenskaper just den här "anonyma" personen hade. Den är inte bara dum utan förutsägbar också, fy fan vad tråkigt. Jag förstår att du avundas mej, underbara lilla du. Men för fan, ta mina tips om du vill. Du kommer aldrig bli mej men du kan komma nästan 1000000 mil därifrån, det är alltid något


P.S Nu är det min tur att behöva säga att jag är ledsen.
Till  "anonym":
Jag är LEDSEN att jag blir sexigare och sexigare för varje dag som går och att du precis blev lite mindre attraktiv än du redan var... sånna kommentarer är fruktansvärt avtändande för mej och för alla som ser den.  

Kör hårt fuckface


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Anonym

Men gud förlåt! Det är ju sanningen du vet det själv att du drog in magen så varför bli så sur? Du har inte magrutor, det blir så när man drar in magen.

2010-09-29 @ 13:30:09

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0