I'm lost

Hej
Jag är ledsen att min uppdatering har varit dålig dom senaste 2 dagarna. Jag har haft fullt upp med skola och jobb och sen på fritiden har jag lagt ner större delen av min tid och energi på att hitta mej själv igen.
Det känns som att jag har legat i koma och nu har jag vaknat upp. Jag känner mej totalt jävla vilse och oavsett vilken väg jag går blir det fel.

Jag har gjort så jävla mycket dumt på sista tiden. Senast i förrgår gjorde jag något jag ångrar otroligt mycket redan nu. Jag vet inte ens varför jag gjorde det.
Jag tänker tillbaka på mina senaste veckor och skrattar, men egentligen har jag inte fått ut någon som helst lycka av det.
Härom dagen vaknade jag upp från något och insåg att jag och exet har gjort slut. Jag tänkte ringa honom efter jobbet, precis som jag alltid gjorde om han inte kom och hämtade mej. Det var ren relex att göra det, men precis innan jag hann göra det kom jag på att vi inte var tillsammans längre, och då var det ändå 2 månader sen vi gjorde slut. Nu först har jag insett att vi var tilsammans i 2 år som fullständigt flög iväg. Det går inte att beskriva hur sjukt det känns. Vissa scener dunkar i hvudet och jag saknar det så jävla mycket.
Sjukast av allt är nog att vi gjorde slut, jag var glad, kom över honom på en dag och sen gick jag vidare och började ett nytt liv som jag genast trivdes rätt bra med. Nu, 2 månader senare, börjar jag sakna vissa saker.

Kanske har stuumpan lekt färdigt nu. Kanske är det dags för ett nytt äventyr




Ta mej här ifrån, jag gör vad som helst, ta mej bara här ifrån

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Anonym

lev idag,glöm igår och be för imorgon

2010-09-03 @ 15:49:22

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0