Fredag

Nu är jag helt slut!
Min kväll och eftermiddag har varit ganska stressig.

Först kom jag hem, spelade in en video som laddas upp på youtube just nu. Direkt efter det deckade jag en stund. När jag vaknade åkte jag iväg för att hämta min lillebrorsa i stan. Då hade jag ganska gott om tid så jag åkte och käkade på Sandy's innan. Efter det mötte jag upp brorsan, sen åkte vi hem till morsan och efter det gick vi hem till pappsen vid typ 23. Nu är jag hemma hos honom och känner att det snart är dags att decka igen. Klockan är ju nästan 1 och jag har varit igång sen 8 i morse. Jag börjar ju bli lite gammal så det är inte konstigt att man är trött redan

 

Min plan är att placera mej i min mysiga soffa med ett stooort glas mjölk och kolla på en film. När gjorde jag det senast?

När hade jag ens tid med et senast?

Nu är det fanimej dags .

Stuumpans dinner idag. Kan man inte laga mat själv, får man käka ute









Jag tyckte att det var fint, det som stod på Sandy's glas:
- Recept för en lyckad dag... le mot någon.

Man kan ju tolka det på flera sätt, typ var snäll mot någon, hjälp någon. Det kan vara en sån linten grej som att man offrar sin plats på bussen till en gammal tant.
Jag gör det varje gång jag ser en gammal människa, man mår jättebra efter.

Jag minns väl en gång när jag och ett av mina ex åkte tunnelbana och det gick på en gammal tant som var så gammal och skröpplig att hon knappt kunde gå. Jag och exet var dom enda i våran ålder i den delen av vagnen, resten var vuxna mellan 30 och 40 och samtliga drog upp tidningarna över ansiktena när dom såg den gamla tanten. Det fanns inte end enda plats så jag sa åt exet att vi skulle ställa oss upp så den stackars tanten kunde sätta sej.
Efter det sa jag högt, så alla i den delen av vagnen skulle höra:
- Är det inte märkligt det där att vuxna alltid klagar på dagens ungdomar? Dom är så ouppfostrade, visar ingen respekt för äldre, och igen annan heller för den delen och springer bara runt och förstör, men sen när vuxna väl får chansen att visa hur det ska gå till på riktigt då beter dom sej som om problem inte existerade. Är det inte jävligt konstigt att dom alltid predikar om hur man ska göra och sen följer dom det inte ett skit själva, DAGENS VUXNA ALLTSÅ!

Efter att jag hade sagt det kom det faktiskt fram en man, som redan stod upp, och sa att han tyckte att det var hederligt gjort av oss att vi ställde oss upp. Fina ord va, "hederligt"
Men visst fan mådde man bra efter det.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0