Börjar jag bli deprimerad?

Hej

Idag har jag hittills inte gjort ett skit. Det är min nya "terapimetod".. att inte göra ett skit. Jag har inte varit i skolan på 3 dagar. I 3 dagar har jag bara sovit. Klockan är snart 15.00 och jag har varit vaken i kanske 2 timmar. Pappa har någon teori om att jag skulle vara deprimerad eller på väg i n i depression. Kanske har han rätt. Det enda jag gör är att gå i skolan, jobba och sova. 3 typiska depressionssymptom.

Jag tar extra pass på jobbet för att slippa fritid. Min fritid får mej bara att inse hur mycket mer värdlöst mitt liv är än vad jag hittills fattat, så jag jobbar för att få en anledning att säga att jag inte har tid att göra något annat. Jag säger alltså upp min fritid och jobbar istället. Mitt jobb är min flykt, och när jag väl har varit där är ajg så utmattad att jag lätt sover i 10 timmar. När jag inte är i skolan och inte är på jobbet har jag något som kallas fritid som gör mej fullständigt frustrerad, frustrationen leder till att jag super för att slippa tänka. Efter det kan jag sova ytterligare 10 timmar till och är det helg ser jag till att alltid jobba hela helgerna för att slippa sitta hemma på helgerna och frustrerat titta på att alla andra har så otroligt mycket att göra medan jag själv sitter ensam som ett jävla spöke hemma.

Det är i alla fall pappas teori.
Kanske har han rätt.. jag vet inte, jag orkar faktiskt inte bry mej. Jag är bara trött, vill bara sova. Dom senaste 3 dygnen har jag sovit 15 timmar per dygn. Det har varit 3 av dom bästa dygnen i mitt liv.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0