Stuumpan svarar: Flera frågor

Har du ställt en fråga för ett tag sen och klickar in här varje dag för att se om jag har svarat? Då har din stund kommit nu  I  det här inlägget passar jag på att svara på ett antal frågor jag fått på sista tiden, finns din fråga inte med? Ställ den igen.

 

              

Fan vad misslyckad man känner sig när man kuggade på körningen! :(
Hur orkade du med det?

Och sen en fråga; Hur "visar du personen i bilden" att du tittar noga i korsningen oså? :(

 Svar: Känn dej inte misslyckad för att du kuggade. Som min farsa brukar säga: Det verkar vara med regel än undantag att man kuggar minst en gång.
Jävligt sant uttalande.
Vad gäller körning, vet jag hur jobbigt det är och jävligt tråkigt efter ett tag. Men kämpa på, en liten tröst är ju att förr eller senare brukar dom flesta få sitt körkort

Vad gäller din fråga är det viktigt att du så snabbt som möjligt lär dej vikten av samspelet i trafiken, som är något av det viktigaste av allt. I en korsning är det nästan altid högerreglen som gäller, om du inte kör på en huvudled. Man ska givetvis alltid vara uppmärksam och bäst kontakt med andra förare får man genom ögonkontakt och genom att läsa av andra människor. Det där blir man duktigare på med tiden, jag räknar med att kunna det ganska bra när jag är runt 50  Jag hoppas att du är nöj med svaret, om inte annat får du fråga igen

hej är väldigt intresserade av att köpa din skor hade likadana förut fast dem var ifrån scorett men dem sålde jag för de var för stora.. nu kan jag inte hitta någon 38 och ingen annonserar ut dem så jag får hoppas på att du har lessnat på förra årets modell :) min hotmail är -  ifall du är intresserad så kan vi prata mera / julia

 Hej julia. Jag antar att du menar dessa:



Svar: Jag hade gärna sålt dom om jag inte var så fruktansvärt kär i dom som jag är, jag använde dom faktiskt senast igår. Förra årets modell eller inte, skorna rockar! 
Jag vet inte ritigt som det är din storlek heller. Om jag förstår rätt söker du 38:or och det här är två 36:or. Det jag kan göra, om du vill, är att jag kan kolla runt lite och höra av mej om jag stöter på dom här eller ett par liknande. Jag har ganska bra koll på skor numera. Skriv en liten kommentar om du gillar den idén 

Tja Stumpan
Du har reklam i din blogg och jag undrar om du vet hur mycket besökare man behöver ha för att tjäna en tusen kronor i månaden. Och vilket nätverk tycker du det är bäst att göra reklam genom?

 Svar: Jag har ärligt talat ingen aning, jag har inte min reklam på bloggen för att tjäna pengar. Men vill du tjäna en tusing behöver du nog rätt gott om läsare samt att reklamen på din blogg ger företaget i fråga ite nya kunder.

Åå, fett modig du är asow <3 Jag skulle alldrig våta ta sånna dära grejer i armen :D Men jag undrar kan man typ ta bort dom? typ byta smycke, elller bara ta bort dom helt typ

Svar: för det första får du gärna skriva med ett "mognare" språk om du vill kommentera min blogg, det där ser bara pinsamt ut. För det andra kan man givetvis ta ut dom. Dom sitter ungefär som skruvar i armen, och på insidan finns en platta som dom är fastskruvade i. Man kan välja att bara skruva upp "skruven" och låta plattan sitta kvar i armen, då läker det hela hyfsat bra. Eller så kan man skära ut plattan, då växer det hela igen helt.
Vill man byta smycket skruvar man också upp "skruven" och sen skruvar man ner en ny. Det är inget jag rekommenderar att man gör själv, utan man borde gå till studion där dom använder ordentliga och bra tänger.

Du stuumpan.
På tal om chatta med dig.

Gå in på snyggastchatten.se eller
planetlivechat.com vi kan snacka där.

En sak till.
Jag vill träffa dig nån gång och lära känna dig.


Svar:  Aldrig i livet. Spara på hjärncellerna för fan... det där är för äckliga människor som inte fattar hur man
träffar folk.
Härligt att du vill träffa mej... Du vill i och försej inte lära känna mej, du vill knulla mej, det är vad du vill...
och hur vet du att jag vill träffa dej? 

Damn stuumpan baby! Vilken snygg,sexig kropp du hade på den tiden 2009.Nice ;)

Varför kan du inte ha sån kropp nu.

Svar: Mr Latino.. du börjar bli liiiiiiiiite för jobbig nu. Varför ställer du en sån jävla korkad fråga?
Jag kanske har gått upp i vikt, kanske inte har lika mycket tid att träna längre, jag kanske mådde på ett annat sätt psykiskt eller så hade jag ett helt anant liv.... Tänk lite.
Och btw... vill du ragga på någon bör du undvika sånna kommentarer.. du gjorde precis bort dej ordentligt genom att mellan raderna kalla mej fet.

Grattis till ett ordentligt misslyckande.


Vad tycker du om Sverigedemokraterna & varför?

Svar: Jag tycker att snackaet om SD börjar gå lite för långt nu. Om jag säger vad jag tycker lär jag väl få en massa jobbiga kommentarer som jag måste svara på sen så det där med politiska partier skulle jag uppskatta om nu slutade fråga om. Mina åsikter är mina åsikter, leave it.


snälla svara. vad har du för betyg? har du mvg i nån kurs? ig? vad kommer du få när du går ut för snittpoäng ? puss

Svar: Mina betyg är okej... Jag har ett IG i natur A, sen har jag VG  i en del och MVG i Spanska och Natur B. Slutligen är det en hel del G.
Jag kan inte svara bättre än så. Jag vet inte hur gammal du är men räknesystemet på gymnasiet är helt annorlunda än i högstadiet. Får man G i högstadiet i 8:an kan man ändra det till ett MVG i 9:an. På gymnasiet är allt helt annorlunda. Om jag läser Historia A i 1:an och får G i det, blir det ett G. Sen läser jag kanske historia B i 2:an och får MVG i det och slutligen kanske jag läser Historia C i 3:an och får G idet. När jag går ut 3.an har jag 3 betyg i historia, istället för 1 som när man gå ut 9:an.

Du verkar stressad vad gäller betyg. Jag ska ge dej ett tips:
Gör bara så gott du kan och sen räcker det så långt det räcker. Är det något som saknas senare kan du ALLTID plugga in det. Om det visare sej att du vill bli något som krälver natur C, kan du ta en kurs på ett halvår och råplugga natur C så är du klar sen. Ta skolan seriöst men ganska chill, det är mitt tips. Man ska ju leva också, göra roliga saker. Se till att du inte får IG i något, resten fixar sej. När jag går ut kommerj ag nog ha några VG och resten G.. Det är inte det bästa men sen får man ta sej vidare därifrån. Allt går att lösa  Ta det bra lugnt.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0