Stuumpans fredagkväll

Bortsett från hela incidenten med Mr E och att jag fick reda på att han har minst en tjej vid sidan om mej, hade jag en jävligt kul kväll

Jag var ute med Marre och Roya. Vi började kvällen hos mej med ett ordentligt förkrök.







Sen åkte vi till Wiper, som vanligt, för mer förkrök.








En av anledningarna till att Wiper har taskigt rykte är på grund av människorna som går dit. Drickan är så extremt billig så det säger sej självt att dom som går dit är fattiga studenter, mest 18-åringar. Dom som är äldre har oftast bara gått vilse eller så kommer dom från Göteborg.

Det första som hände var i alla fall att jag stötte på några riktigt gamla kompisar. Superkul att se dom igen. Vi snackade ett tag och sen varjag med Marre och Roya igen. Jag blev självklart rätt full redan då. Det var i och för sej lite skumt för jag och Roya dansade hela tiden men men. 

Strax innan vi skulle gå hamnade jag i bråk med 3 tjejer. Dom stod mitt på dansgolvet och kollade så jävla surt på mej så jag var tvungen att fråga vad deras problem var, sen bröt helvetet loss. Jag tror att dom blev snea på att jag var tillräckligt full för att bjuda på mej själv. Jag minglade runt bland snubbar, som till tjejerns (troligtvis) besvikelse, gav en hygglig respons. Själva stod dom mitt på dansgolvet, helt stilla och försökte se sexiga ut, förmodligen i hopp om lite uppmärksamhet. Kommer då någon jävla blondin och snor uppmärksamheten från hela stället... tja... då blir man väl sne.... antar jag.
Jag började i alla fall bråka med dom, det slutade med att vi gick åt olika håll. Som tur var, det kunde ju slutat värre.

Efter Wiper vinglade vi vidare och träffade några kompisar till Marre, sen åkte vi tillsammans till ett ställe. Jag rådade desstuom bjuda in 2 stycken som jag trodde var Marres kompisar, det var dom tydligen inte, men dom följde med en stund i alla fall.
När vi kom till stället kom jag inte in... jag var tydligen för full.

Jag och Roya vandrade mot tuben och sen åkte vi för att checka lobby. På tunnelbanan träffade vi två tjejer som drog med oss till The Bridge istället. Ironiskt nog var den ena syrra till en tjej jag partat med samma kväll som jag träffade Mr E.  
Vi var på bryggan ett tag, jag och Roya tappade bort tjejerna och efter ett tag ville Roya hem så hon gick och jag stannade kvar. Det kändes rätt sjukt att vara kvar esam men men. Det måste ju också testas.

Efter ett tag hittade tjejerna mej när jag var mitt uppe i mitt minglande. Äventyret fortsatte till Lobby.


Där träffade jag Kenza btw. Jag stod och snackade med henne ett tag, hon var väl trevlig men inte överdrivet imponerande. Framför allt diggar jag inte alls hur hon försöker komma därifrån när hon inte orkar prata längre. Hon drar någon skitdålig bortförklaring och sen försvinner hon bara. Trevlig typ det där.

Kvällen var rolig, som sagt bortsett från att jag satt i en random bil 5 på morgonen och bölade som en jävla 3-åring... alkohol alltså. Men snubben som ägde bilen var snäll i alla fall.

Just nu vågar jag dock inte riktigt kolla kontot. Även om jag kom in gratis överallt hela kvällen och även om det bjuds en del minns jag gott och väl att jag söp ner mej efter att ha sett Mr E komma ut från toaletten med en annan tjej. Det var bara direkt till baren och fram med kortet. Attans vad jag hällde i mej för att slippa tänka.

Kontocheck får jag göra om några dagar när jag har lugnat ner mej lite.



Kenza är inte med i bild där, men hon står precis till höger om mej och försöker reda ut ett bråk mellan sina vänner... det blev senare hennes bortförklaring för att slippa stå ute i kylan och snacka med läsare.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0