Stuumpan svarar: Bristningar




Skulle vilja veta en sak, är en tjej på 16 år med "bristningar" jag skäms som bara den över det, vill knappt visa mig inför min kille rädd för att han ska se de och sluta tycka om min kropp eller så :S .
Borde man skämmas över de?

Btw, älskar verkligen din blogg! du verkar vara en störs skön tjej!


Jag är ledsen att det inte har kommit ett svar tidigare, jag har på något sätt lyckats missa den här kommentaren.
Det första jag tänker göra är att lägga upp en bild.



Det här är övre delen av mitt lår. Små "svackor" är lika naturligt som mens. Did you get that?

Jag har också bristningar, dom allra flesta har det, men ändå får jag rulla runt exakt så mycket jag vill. Det jag vet om killar är att dom har vissa saker som dom alltid kollar efter, det vanligaste sägs vara bröst, rumpa, former och ansikte. Utöver den valda delen ser dom nästan ingenting. Det finns givetvis gott om undantag, men jag snackar rent generellt... utan att ha som mål att generalisera.

Men jag förstår dej. Typiskt för att vara runt 16 är att man skäms för saker som är så jävla natruligt. Sånna är mer eller mindre alla tjejer i den åldern, lyckligtvis försviner det för många sen. Det handlar om att bli säker i sej själv och acceptera att man är den man är. Det sista du behöver göra är att skämmas för dina bristningar

Vidare tycker jag att om du har en kille som mot all förmodan skulle börja ogilla din kropp för att du råkar ha bristningar, är han inte ett skit att ha. Om en kille ska kunna säga att man har ful kropp för att man har bristningar ska han vara så fruktansvärt snygg att det nästan vore olagligt om han inte sa det, och det tvivlar jag på att din kille är.

Alla har små saker som dom känner att dom skulle klara sej utan, just nu tycler du att bristningar är jobbigt men lär dej att leva med det för dom försvinner tyvärr inte. Men som ett litet plåster på såret kan jag säga att mina bristningar aldrig har stoppat mej. Man får acceptera att man har det och visa att man har så otroligt mycket mer att ge. Vad är lite bristningar om man har en fantastisk utstrålning till exempel?

Tänk om tjejen, för jag kan sätta min högra arm på att du har egenskaper som är så underbara att bristningarna blir osynliga. Och oroa dej inte för killen... normala killar koncentrerar sej på vad dom gillar, inte vad dom inte gillar.
Och om du ser mej som en "förebild" eller vad man ska säga, så tänk på hur långt jag kan och kommer gå på alla plan, med otroligt snygga bristningar

Slutligen måste jag ju såklart säga tack för dina varma ord om mej och bloggen. Den stora anledningen till att du kan säga att jag verkar vara störtskön är just för att jag skiter i vad andra tycker om mej. Jag går min egen väg och gör det jag vill göra. Även om jag plötsligt väger några kilo för mycket, även om jag plötsligt får n finne, även om jag plötsligt väger några kilon för lite och även om jag får konstiga utslag är jag alltid mej själv och det är en egenskap som täcker så jävla många bristningar att det inte går att räkna.. tänk på det för det är jag säger på att du tjänar på

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0