Hos farmor <3

Godmorgon godmorgon

Eller tja det är ju inte morgon än, men jag vaknade i alla fall för en inte så länge sen. Igår jobbade jag över rätt ordentligt. Jag slutade egentligen 21.00 men kom inte ifrån jobbet förrän 00.00. Jag var hemma vid 01.00 och nu har jag sovit i 11 timmar. Inte alls fel om man frågar mej. Skolan kom alltså lite i kläm nu, men jag tänker faktiskt plugga lite om en stund! Jag ska verkligen göra mitt bästa.

 

By the way glömde jag berätta vad jag gjorde härom dagen. Inte för att det är överdrivet intressant men det räknas snart som good memories för mej.

I måndags var jag hemma hos min farmor. Hon är en av dom absolut skönaste människorna jag känner. Hon har humor, är jävligt pigg, springer runt och gör tokiga saker, hon är lite lagom pervers, hon är snäll, hon har alrig gjord något ont mot någon i hela sitt liv och tillskillnad från alla andra kärringar säger hon aldrig meningen : jävla ungdomar nuför tiden.

Härligare tant får man leta efter! Och det lär man inte hitta.

 





Som vilkent tant som helst pratar hon mycket och ibland väldigt länge, men det spelar ingen roll när det mesta av det hon säger är så himla kul.
Vi satt på hennes balkong och fikade i några timmar och hon berättade gamla historier om roliga saker hon råkat ut för när hon var ung. Många gånger skrattar man så mycket att man inte vet vart man ska ta vägen, ärligt talat. Man tror ju att det för 80 år sen var strängt och visst det var det ju till viss del. Men även människorna för 80 år sen verkade kunna skratta utan tillstånd.

Den här gången berättade hon en story om en snubbe som skulle väga sej varje morgon. Han bodde på sjukhuset där hon tillfälligt jobbade, dum som hon var hade hon ställt upp för att någon ville ha mer semester. Sjukhuset hade bara en våg och snubben som det handlade om var miljonär men kunde inte kosta på sej en egen våg. Varje morgon var han tvungen att väga sej innan han gick på toaletten. Och just den morgonen när farmor skulle väga honom var vågen självklart borta. Efter alla roliga detaljer och farmors speciella sätt att berätta om det slutade det i alla fall med att det tog sån tid för henne att hitta vågen att gubben hade gått på toaletten. Det han hade gjort var att lägga papper i totaletten och sen sparat bajskorven i pappret. Sen när vågen väl kom satt han med bajskorven i knät när han vägdes.

Det var en av många sjuka stories hon har berättat. Egentligen kanse storyn i sej är dötrist, men det är sättet hon berättat på som gör det så jävla kul!



90-åring utan glasögon, det är rätt omponerande va?

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: madde

Jag förstår dig=)

Grejen är att jag la ner den bloggen då jag skulle börja med en blogg som helt handlar om Bakning! Jag saknade dock att kunna skriva om övriga saker oxå, så jag bloggar i båda nu. Och har läsare på båda bloggarna:D Dock skriver jag inte 3 inlägg om dagen i "madelen eklund bloggen" Utan några inlägg i veckan. Hoppas att detta är oki? Jag bloggar inte mindre än många andra som är med och tävlar!

Annars får du diska mig då "maddesmumms" endast är bakrelaterad blogg. Medela mig gärna så jag vet om jag ska ta bort tävlings inlägget!!1



Kram madde

2010-05-20 @ 13:54:22
URL: http://madeleneklund.blogg.se/
Postat av: madde

Vilken tur:D



Jag ska fixa till denna bloggen oxå, kommer vara mer inriktad på mig som person=)

Musik, rock, sex, mode mm:D



Din blogg har blivit en av mina favoriter iaf:D



Kram

2010-05-20 @ 14:35:04
URL: http://madeleneklund.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0