Tonight I'm a rat

Nu har jag skrivit några inlägg i alla fall och nu känner jag att det är dags att slå på en film och vila huvudet som fortfarande värker

Jag räknar med att jag inte kommer sova så mycket i natt, eftersom jag sov 2 timmar för ett tag sen. Efter att jag har kört en omgång supergympa ska jag försöka vara lite kreatv och skriva några inlägg om sex, det var fan för länge sen. Kom gärna med förslag på vad ni vill läsa om i sexkategorin.

Nu ska jag sätta igång min film och käka lite Cashewnötter, som jag var och köpte för ett tag sen. Sourcream and onion smak och några müsligrejer i youghurt, mums!

 

Jag får passa på att äta dom nu när pojkvänen är bortrest, han tycker att jag är så äcklig när jag sitter och knaprar nötter. Han fattar tyvärr inte det goda med dom och jag blir lidande av det när vi ska ha en mysig kväll Nåja nu är katten borta så kan vi råttor parta loss här

 

Tillåt mej att säga Soooo stuumpan style!


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0