Tisdag

Hej

Min uppdatering fortsätter att vara dålig men jag verkar i alla fall ha några trogna läsare kvar  Ni har halverats, men det spelar ingen roll.

Idag fck jag gå upp ganska tidigt i morse. Jag kunde inte sova i natt så det sved ordentligt i ögonen kan jag säga. Jag åkte mot körskolan, när jag kom fram köpte jag lite frulle och sen satt jag i solen och käkade det.
Efter det körde jag bil en timme och sen gick jag till morsans jobb och käkade lunch, checkade in, skrev ut boarding och slängde in alla sparade sedlar på konton. Spanien, HERE I COME!  



Dagens frulle



Mina sedelbuntar.

Fan vad kul vi hade. Mamma hade jättebråttom till ett möte och jag hade med mej min spargris med alla sedlarna. Medan hon stod där och trampade och höll på att komma försent satt jag där och pillade ut alla sedlarna, tid tod det kan jag säga! Och sen ville maskinen inte ta dom för att dom var för skrynkliga. Det var kul det.. för mej i alla fall för jag kom ju inte försent till något möte


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0