Stuumpan svarar: Smink

Håller med - kul med videoblogg!
Sen undrar jag vilken mascara och kajal du har i denna sak..? :)

JAG ÄLSKAR DIN BLOGG! <3

Först får jag väl börja med att säga tack så hemskt mycket för komplimangen. Det är alltid kul när ni säger att ni gillar bloggen. Det är ju för er jag skriver, annars hade jag ju kunnat ha en dagbok istället.

 

Sminket jag har runt ögonen är der här



Den vita kajalen heter Snowflake och kommer från Make up store. Mascaran heter Macterpiece, kommer från Max Factor och går att köpa i princip överallt, jag rekommenderar H&M där är den något billigare än på andra ställen. Akta dej för den vattenfasta bara, den är stört omöjlig att få bort!
Sen använder jag en cake eyeliner under ögat. Den jag använder kommer från smashbox. Den heter midnight black, finns på Kicks och kostar 230 kronor. Här berättar jag lite om den och hur jag brukar använde den i ett videoklipp.

Jag hoppas att du fick svar på din fråga nu. Men jag kan ändå inte låta bli att undra en grej. Om du älskar min blogg antar jag att du läser den hyfsat ofta. Hur kan du då ha missat min mest uppdaterade kategori där jag skriver om exakt det sminket jag har med namn, affär och bilder?
Om du har missat det och vill ha fler tips på bra smink och vart man kan köpa det och slutligen tips på hur man kan använda det kan du klicka här

 


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0