Doggystyle


Tur att jag inte har kille för då hade jag blivit dumpad nu



Doggy, doggy, doggy. Varför är denna ställning så älskad och omtalad?
Tja, det vore en lögn att säga att det inte är min favorit för det vet ni redan att det är. Missionären dödar mej, doggy ska det vara. Varför?

Jag som tjej kan väl säga att doggy är en av få ställningar då man får chansen att känna sej sexig. Det finns flera sätt att göra det på. Här är några exempel
- Svanka- alla killar gillar inte det, men många. Det är kanske inte så konstigt, eftersom man får en jävligt nice kropp när man svankar. Akta ryggen bara. Det är snyggt, men tyvärr allt annat än bra.
- Slänga med håret- Jag vet inte varför men många tycker att det är jävligt sexigt med headrolls. Visst kan jag väl hålla med ibland och just doggy ger en schysst möjlighet till riktigt bra headrolls.
- Böj bak huvudet- Enligt en undersökning finns det många killar som gillar när man i doggy böjer bak huvudet och försöker kyssa dom. Det är väl inte alltför bekvämt och man kan skada både nacken och ryggen, but it's damn hot

Jag som tjej och ett riktigt fan av doggy vet en hel del små trix som killar ska göra för att få till det lilla extra
- Använd händerna- Det tråkigaste som finns är killar som placerar sina händer någonstans och sen är dom klistrader där under hela omgången. Rör på händerna. Lite simpla grejer som dom flesta killarna vet, men man måste påminna dom om det ibland:
Vill du komma längre in? Sätt händerna på tjejens höfter. Då kan du dra henne emot dej samtidigt som du pushar. Naughty stuff? SPANKA, i alla ära. Se till att kolla upp innan om hon gillar det, annars kan det bli jävligt pinsamt. Framkalla rysningar? Sätt händerna i mijan på tjejen, precis i sexiga linjen, håll inte för löst men kläm inte så kommer rysningarna (hos tjejen)
- Strypsex- Jävligt nice... om det inte går för långt. Precis som innan, kolla om hon gillar det. Gör hon det är det bara köra på. Här är väl problemet mest; Hur ska du strypa? Vissa tjejer vill ju verkligen tappa andran medan andra gillar att bara ha en hand runt halsen. Det där är ett dilemma, jag vet ju vad jag gillar och kan säga helt ärligt att killen ofta misslyckas. Sorry guys men ibland koncentrerar ni er för mycket på ATT tjejen gillar någonting och ni vill verkligen lyckas och då missar ni den sköna delen med att ha skönt... om ni fattar vad jag menar. Jag vet hur tjejer är, det är jävligt svårt att tyda om hon gillar det eller inte, speciellt om hon är snäll och har respekt för människor. Då kommer hon antagligen låtsas att det är skönt men egentligen vill hon att det ska ta slut rätt fort. För bästa strypsex är det enda rätta tyvärr att snacka om det.
- Håret- Många gillar att man drar dom i håret, men få vågar erkänna det. Dom flesta blir inspirerade av porrfilmer och det är inte heller något man vill erkänna. Att bli dragen i håret är inte riktigt samma sak som att bli strypt. Det här kan du göra utan att till 100% veta innan om hon gillar det eller inte. Var försiktig först bara, verkar hon gilla det? Go on

Nackdelen med doggy är att den inte är en "närhetsställning". En stor del av riktigt skönt sex är ju just närheten. Jag vet inte om ni håller med om det men jag tycker i alla fall att ju närmare varandra man är desto mer får man ut av det hela på något sätt.
Doggy kräver därför en hel del smek och beröring för att man ska känna att man gör det tillsammans. Eaftersom man inte ser varandra heller så är det en rätt knepig ställning när det kommer till närhet. Vissa vill ju ha ett bra avstånd och då är väl doggy perfekt anatar jag.
Själv tycker jag att doggy inte är en okej doggy om det bara är in , ut, sprut, slut.

Dom 10 första som svarar får en länkning till sin blogg.

Jag skulle vilja se hur många som håller med mej. Skulle vara jättekul om ni svarade, och som sagt. Som en liten present får 10 st. en länkning.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Anonym

vrf hade du blivit dumpad för de där bilden?

2010-02-01 @ 23:01:26
Postat av: FRIDA <3

haha visst.. tänkte fråga samma sak :P

+ att man ska fan inte dra i håret utan att fråga :P jag skulle bli skitsur! Många drar fan hårt som fan.. det ska ju inte göra ont

2010-02-01 @ 23:25:29
URL: http://froolf.blogg.se/
Postat av: Miranda

Jag diggar din blogg! <3

2010-02-02 @ 16:52:48
URL: http://gossipblog.bloggplatsen.se
Postat av: thats just me

heej jag har ingen favorit men jag tror att doggy är bra :P har ju inte testat...

2010-02-02 @ 18:21:44
URL: http://tyypoftaah.blogg.se/
Postat av: fredrik

jag gillar att köra doggy med tjejer för jag gillar att se dom lida

2010-11-22 @ 14:06:24
Postat av: david

fredrik vafan??

2011-08-01 @ 23:40:05
Postat av: Andreas

Det går väl visst att få in närhet i bakifrån, vad har du varit med för okreativa killar? Kanske inte just positionen doggy men några snarlika:



1. Tjejen står på knä med lite svank och överkroppen upprätt. Killen kan stå på knä bakom men brukar bli bäst om tjejen står på kanten av sängen/bordet/whatever så killen kan stå upprätt bakom. Går att komma nära varandra och mysa.

2. Tjejen ligger ner på mage med killen ovanpå (han får se till att vikten INTE hamnar på henne). Killen kan hålla i händerna och naffsa i hår och längs kinder/nacke.



Släng iväg ett mejl så kan jag demonstrera. ;)

2011-10-04 @ 10:15:11
Postat av: wedding website affiliate program

Since marriage is a permanent bond between two love ones,
roses are very much preferred for dcor of wedding place.
Meredith's mother suffered from Alzheimer's in prior seasons.
Out of town guests will feel especially welcome if you give them special attention at the reception.

Postat av: the knot wedding website amanda isgate and brandon hicks

Those that are not familiar with the area will treasure this information above
all else, and it will help them enjoy your wedding more thoroughly.
Fortunately, our minister has neither, and
he's asked very little of us as well. Out of town guests will feel especially welcome if you give them special attention at the reception.


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0