typiska killen


Vi känner igen dom som saker som vandrar runt på denna jord med 2 ben och ett extra i bagaget. Hur och vad dom använder det tredje benet till kan ibland vara lite svårt att fatta. Dom luktar gott och har ett väldigt speciellt sätt att göra saker på. Dom tänker jävligt konstigt, och ibland undrar man om dom tänker över huvud taget. Många av deras handligar får dom senare en jävla massa skit för och tvingas med två ledsna ögon ta tillbaka det, om dom kan. Vissa av dom har en stolthet som man inte fattar vart den kommer ifrån men den är omöjlig att knäcka. Av alla dumma saker dom kan hitta på att göra finns det något hos dom som vi alla tycker om, men vi vet inte vad det är. Kanske är det magin bakom det tredje benet. Detta, mina vänner, är vad vi kallar för en kille.

Men okej, bakom allt det är luddiga skumma som man känner igen dom på. Vad har dom för hemligheter som vissa av oss blir galna av att vi aldrig kan lista ut? Tro mej, några år av studier har lärt mej ett och annat.



The cute guy isn't just a cute guy.


... I många fall är killar 7000 gånger värre.
- Fan det ända tjejer gör är att snacka skit om varandra.
Vänta bara, snart sitter han med några killar och snackar skit om både det ena och det andra. Vi tjejer håller oss väl oftast till att snacka skit om tjejer och vi vågar också påstå att det är mycket som handlar om avundsjuka. När killar snackar skit går det från tönten i fotbollslaget som inte klarar av ett jävla inkast till bruden i parallellklassen som är kobent. Tro mej, som är inte så white som dom försöker spela

.. Han menar att han inte gråter in public. Och det kanske han inte gör heller. Men jag tror att killar är några jävla snyftare när det kommer till kritan. Den typiska killen ska alltid vara så jävla tuff. Han ska vara tuff inför kompisar, inför folk som han inte känner, inför hela skolan och inför varenda brud han ser. Blir han dumpad av sin tjej som han har varit tillsammans med i, vi säger, 1,5 år rör han inte en min.. förrän han kommer hem.
Killar är människor, dom har känslor, dom sörjer, dom gråter.
Vissa gör det kanske inte i form av tårar, men killar som gråter, tro mej det finns gott om dom



... Vill säga, egentligen inte speciellt mycket. Men han gillar att skryta om det han påstår sej ha gjort, vi kallar det drömmar. I yngre åldrar är hna otroligt duktig på att berätta hur många porrtidningar han har hemma och hur ofta han och några polare sitter hemma och kollar på en riktigt het p-rulle. Sanningen är egentligen att han är så förbannat rädd att morsan ska hitta tidningarna när hon städar hans rum att han äger inte ens några. På sin höjd småkikar han lite inne i turkkiosken, utan att ägaren ser. Vad gäller p-rullen sitter han förmodligen hemma och torrunkar till någon b-film . Tomma burkar skramlar mest.


... Är en replik jag har hört så många gånger att jag har tappat räkningen. Kukstorleken är, som välkänt, otroligt känsligt för killar, speciellt innan dom blir helt säkra i sej själva. Vill du såra honom ordentligt... tja då vet du vad du ska säga. Om han svarar - Du ska ju inte säga något som är så jävla slapp, eller, - Du ska ju inte säga något med dom där hängpattarna.. aa då vet du att han blev sårad

... Betyder egentligen att han såg en tjej, ville haffa, försökte en hel jävla kväll, lyckades inte och för att dölja det berättar han för alla hur jävla intresserad tjejen var men att han bangade, eftersom... Och sen har han någon "idiotiskt smart förklaring", vill säga något totalt jävla puckat och orealistiskt, för tjejer. För killar duger den förklaringen han kommer med.

Som tjej råkar man väl ut för det minst en gång per år att det går ett rykte om att man har hållt på med någon kille.. tja riktigt så var det inte va?


... Säger han till grabbarna. Han låtsas vara känslokall och inte bry sej. Hemma hos flickvännen nästa kväll låter det helt annorlunda. Då vill han plötsligt leva med henne resten av sitt liv, han vill ha barn med henne, resta jorden runt tillsammans med henne och då och då  får hon en ros. Den riktiga casanovan för oss är egentligen ett riktigt jävla asshole när vi vänder ryggen till.

... Att han inte ens kan räkna längre. Nope, han sitter hemma och spelar CS. 50% risk att han är oskuld


Men lite skit får ni ta när många av er beter er som ni gör. Jag vet att flera av er som läser den här bloggen är killar, hoppas ni kan ta det här på ett underhållande sätt istället. Klarar ni inte det så skriv en en kommentar och förolämpa mej lite så är vi kvitt sen  .. Men det är klart. Det här är den typiska killen. Den riktiga mannen bryr sej inte. Inte för att det verkar finnas så många av den riktiga mannen.

Trots att många av er beter er som största idioterna finns det något hos er som tjejer gillar. Hallå, kolla på mej. Över 2 års förhållande. Jag klarar mej inte en dag utan killar, jag är nog så hetro man kan bli. Men jag är så förbannat trött på den typiska killen som aldrig kan stå för någonting.

Ta inte åt er för mycket, ni har säkert bra sidor också. Det är bara det att jag har lite svårt att se dom just nu. Vanligtvis brukar man kunna se en del sanning i era ögon men, eftersom alla människor med det tredje benet alltid snackar med mina bröst är det jävligt svårt att tyda några ögon över huvud taget.
Yes, tror ni har fattat det. Dom senaste dagarna har jag träffat och gjort mej av med en jävla massa idioter till killar.



Jaja, jag vet att inte alla killar är exakt sådär. Alla spelar ju inte CS, vissa föredrar typ Tibia.  Nej men jag försöker bara dra bort fokus från att bli för seriös nu. Alla killar passar inte in på alla rubrikerna, men dom flesta av er kan säkert känna sej lite träffad av säkert en. Take it easy, vi gillar ju er ändå  Nästa gång kör jag den typiska tjejen, vänta bara

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Patrik

De flesta tjejer vill ju bara ha de tuffa som tar för sig. De väntar på honom. Om de istället valde de blyga och försiktiga så vore chansen större att de träffar någon som bryr sig.

2010-01-17 @ 00:24:23

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0