To - do - list

3 timmar senare... Jag vaknade för ett tag sen och har sovit i 3 timmar, i hopp om att känna mej som en ny människa när jag vaknade och att en del saker bara skulle ha försvunnit spårlöst. Visst kan jag ärligt säga att jag känner mej lite som en ny människa.. bortsett från att jag sitter och kollar efter snygga skor och är väldigt sugen på choklad. Det är väl inga nya prylar precis. Men jag känner mej ändå rätt problemfri just nu.. fram tills jag börjar fundera över dom igen.

Jag har prcis kommit fram till att lovet snart är slut också och jag har verkligen inte gjort någonting av det jag tänkte göra. Jag har kommit iväg till gymmer några få gånger, men det är väl allt.

En del saker är kvar att göra, såhär ser min veckas lista ut:

Snygg huh? Hahah



En är överstruken. Jag minns hur det gick förra gången jag skrev om något sånt här. Man lär sej av sina misstag  Ni undrar förmodligen varför jag måste ha med det då, jo för annars kan man ge sej fan på att jag glömmer det. Det var i alla fall min finfina lista. Den är nästan lika fin som alla andra bloggarnas listor, fast jag lägger inte ner lika mycket tid på att göra en lista som ska vara snygg också.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0