Stuumpan got a stalker

Vem klagar på mina sextips och sen kopierar dom?



Tillåt mej att säga.. stalker. Åh det trodde jag aldrig att jag skulle säga. Men det irriterar mej förjävligt när människor klagar på något man gör och sen någon månad senare ser man att dom har tittat in igen och faktiskt hittat något bra som dom sen kopierar. Jag äger ju inte sidan och hon får väl göra vad hon vill. Men för i helvete gör det med lite stil.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Leah - Inte bara en sexblogg

Såg det här inlägget om mig, vad har jag egentligen kopierat av dig? Det vi har gjort är att vi har använt samma bilder som vi tar från samma sida, det är ju vi som tar bilderna från samma sida . Det är väl lite sjukt att du tycker att det är att kopiera, för att man använder samma källa. Kopierar är när man kopierar samma text, klistrar in och inte skriver källa. Vem var det som gjorde det förut? Det var du som gjorde det, du kopierade allt från girltalk.se utan att skriva källa. Det skulle jag aldrig kunna göra!

2010-01-17 @ 14:49:07
URL: http://leahstankar.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0