Lura läraren > Bättre betyg

Nu har jag ätit, sovit och kollat på film så nu mår issa bra ett tag till  Jag är egentligen otroligt trött fortfarande and guess what, jag har fortfarande lite mer än 150 sidor i engelska att läsa till imorgon. Jag fattar inte varför jag inte bara gör skiten!

Som om jag inte redan har skippat halva engelskakursen för att det är "för svårt" för mej. Jag är rätt duktig å att få lärare att tro att jag har problem med deras ämnen, sen får jag jättebra på proven och då höjs mitt betyg dubbelt så mycket som det skulle gjort om jag inte fick dom att tro att jag verkligen hade problem med just deras ämne. 
Rätt smart faktiskt.

När jag är som bäst, gör jag som jag gjorde sist. Vi skulle ha en redovisning om någonting i grupp. Jag hade missat mitt tillfälle och skulle göra efter skoltid. Sanningen var egentligen att jag missade inte tillfället, jag var bara inte alls förberedd. Jag tror inte ens att jag hade jobbat klart med det man skulle göra. När jag sen skulle göra efter skoltid var det bara direkt till läraren. 
Jag har aldrig lyckats övertyga en lärare så bra som den gången. Jag började till och med gråta. Jag pressade fram tillräckligt många tårar för att hon skulle fatta att jag inte mådde bra, jag var för nervös och skulle aldrig klara av gruppredovisningen så det var bättre att jag skippade den.  Jag är ett geni. 

Det är perfekt om man kan börja gråta framför läraren. Vet man att det är en blödig lärare, då är det bara köra på. 


Tips från coachen  


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0