Hennes första gång

                       

När man som tjej ska ha sex första gången är det rätt "läskigt". Man undrar om det kommer göra ont, om man kommer kunna gå efter, om det kommer blöda, om han kommer komma in, om man kommer göra rätt, om han kommer tycka att det är skönt och så vidare.

                     

Som tjej vill man oftast bli av med oskulden på et romantiskt sätt med någo man älskar, tyvärr blir det sällan romantiskt eftersom det är sant att första gången oftast gör rätt ont. Det är sällan man upplever följande gånger som speciellt sköna heller. Dom 5 första gångerna kan man lätt tycka att man har överskattat sex, men det blir bättre det lovar jag.

Typiskt tjejer är att ofta ha sex långt innan man egentligen är redor för det. Det beror mest på att man har kompisar som redan har haft sex flera gånger och dom pratar om hur bra det är. Är man i den åldern då man oftast förlorar oskulden är det rätt känsligt att vara den enda som inte har gjort något.
En annan anledning är att man har en kille som trycker på. Han tjatar och tillslut känner man sej tvungen att göra det för hans skull.
Jag minns att jag aldrig fattade vad vuxna snackade om när dom snackade om att "vara redo". Men jag säger till er som fortfarande är oskulder- spara tillfället.
Du kommer alltid att minnas det, och om du vill minnas det som en bra grej ser du till att när det händer ska det bli perfekt. Jag önskar många gånger att jag kunde göra om min first time.

Om du vill veta om du är redo och känner att det verkligen kommer bli den perfekta första gången kan du fråga dej själv frågor som:
Litar jag på honom?
Gör jag det för min egen skulle eller för någonannans?
Är det något som pressar mej?
Vill jag verkligen det här?

Om du inte känner dej helt redo borde du vänta. Om du har ett förhållande med en kille som verkligen tycker om dej och bryr sej om dej kommer han förstå. En riktig kille förstår att det är jobbigt första gången, att man är orolig över vissa saker och om han bryr sej mer om dina känslor än om hur många han kan säga att han har haft sex med till sina vänner, kommer han att vänta.

När det väl är dags för första gången är det här mina tips till dej för att få första gången att bli riktigt bra:

Välj rätt plats- Antagligen är sovrummet i sängen det bästa. Vågat sex börjar man aldrig med. Det är viktigt att man känner sej bekväm första gången. Sängen är mjuk och trygg så det är förmodligen den bästa platsen
Välj rätt tidpunkt- Välj en tid då du inte känner dej stressad. Om du har ett prov i skolan dagen efter och du inte har börat plugga till det känns det som rätt opassande att planera att bli av med oskulden. Välj en tidpunkt då ni båda kan slappna av.
Kommunicera- Jag vet att det låter as löjligt, men ibland är det rätt bra om man har så pass bra kommunikation med killen att man kan säga åt honom att ta det lugn o.s.v. Killar har en tendens att ibland bara köra på och glömma att vi tjejer är människor. Påminn dom! Fortfarande, bryr han sej om dej kommer han lyssna. Han har också blivit av med oskulden en gång i tiden och han minns nog hur orolig han var att något skulle gå snett då.
Förspel- Ha ett långt förspel. Första gången kan vissa tjejer reagera på att något känns jävligt fel. Jag gjorde det. - Vad i helvete har hänt med min hemmagjorda glidmedelsproduktion?
Nervositet är svaret på den saken. Ha ett långt förspel, försök slappna av, jag vet att det är svårt. Det är därför det är viktigt att du gör det med en kille som du litar på. Är du fortfarande en öken, testa med glidmedel.
Fingrar- Första gången är man väldigt tight. Många är det sen också, men första gången är man extra tight. Det som kan upplevas som väldig obehagligt och göra ont är att man inte är van vid att ha en kuk i sej... det är ju inte så konstigt. Låt honom pulla dej först för att värma upp lite. Det kan göra att det gör mindre ont sen.

Dom viktigaste sakerna ligger i valet av partner tycker jag. Det här är något som ska bli skönt för båda och som man kommer minnas resten av sitt liv (förhoppningsvis). Låt det ta tid, gå inte för fort fram, se till att ni förstår varandra och se till att du känner dej trygg med honom.

Det bästa sexet har man med någon man tycker riktigt mycket om och som tycker om en lika mycket tillbaka. Tro mej, den biten kan jag allt om!


Till er killar som tar en oskuld:
Ta det jävligt lugnt. Det finns inget värre än att bli pressad när man inte känner sej helt redo. Som kille brukar det sällan bli skönt att ha sex med en tjej som inte är redo. Jag känner i alla fall ingen kille som gillar att ha sex med en tjej som ligger där helt torr och 100% oanvändbar. Låt henne bli helt redo först. Det kan ta ett tag, klart det gör när man vet att det gör ont. Men hon kommer bli redo snabbare om du visar förståelse och har tålamod än om du stressar henne. Bara ett litet tips från coachen lixom 


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: jordan

tack för infot.... från en kille.heheh... men bra å veta med tanke på att tjejen e oskuld o vi e förlovade.... vill inte göra illa henne , men hur lugnar jag henne eftersom hon vet att det kommer att göra ont. KRAM

2010-12-30 @ 08:06:48
Postat av: D

gillar att du skriver om hur viktigt första ggn faktiskt är, vilket många gärna nonchalantar bort som om det inte vore worth anything.. bra skrivet!

2011-06-28 @ 01:39:08

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0