Söndagsshopping

Hej

Nu är jag tillbaka ett tag igen. Jag har faktiskt pluggat lite. Jag har läst två kapitel i engelskaboken, sen insåg jag att det inte spelade någon roll för jag kommer ändå inte hinna läsa klart den och då gav jag upp. Jagtog faktsikt tid på hur många sidor jag hann läsa på en timme. Efter det tog jag antalet sidor som är kvar och delade på antalet jag hinner läsa på en timme och fick då fram att det kommer ta mej nästan 9 timmar att läsa klart boken. Fuck no! Det har jag fan inte tid med.

Jag la undan boken och läste lite om Napoleon istället. Historia är lättare en engelska så det var snabbt avklartat. Efter det skrev jag klart min uppsats om Kronofogden.. två gånger till och med, för allt försvann första gången. Den här gången höll jag mej lugn när det försvann. Jag är van vid det, eftersom det händer mej varje gång.

 

För att ge mej själv en belöning efter allt slit åkte jag till centrum och köpte lite nytt smink  Haha jag känner att jag just nu får mej själv att framstå som riktigt "borskämd", ska ha belöning för att plugga lite. Jag gör det ju för min egen skull, right?
Det var bara ett lite skämt okej. Min foundation och mascara är helt slut så jag tog mej faktiskt till centum mot min vilja. Jag känner mej riktigt äcklig idag så egentligen hade jag hellre suttit hemma. Tog mej ut i alla fall och kom hem 2 timmar senare med grejer för x00. Jag har faktiskt inte räknat ut vad det blev.



         ♥ (A) Långt linne (det jag brukar köpa då och då)- Gina tricot- 99 kronor
                           ♥ (B) Puderpuff- Make up store- 60 kronor
                        ♥ (C) Hårinpackning- Frisörsalong- 170 kronor
                            ♥ (D) Löspuder- Make up store- 235 konor
                                 ♥ (E) Mascara- H&M- 160 kronor
                               ♥ (F) Foundation- H&M- 175 kronor
                        ♥ (G) Dag-nattkräm (test) - Make up store - gratis
                         ♥ (H) Eye dust - Make up store- 135 kronor
                      ♥ (I) Glitter hjärtan- Make up store- 100 kronor

Det var nog allt. Jag är rätt nöjd med min söndagsshopping. Det ska bli kul att se om pudret fungerar också. Eftersom det är transparent ska det ha några bra extra funktioner, fuck make up store om det inte funkar. Då blir jag arg.
Det tråkiga var väl att det första jag gjorde var att hälla ut några hjärtan på golvet och när jag skulle vara duktig och plocka upp varenda hjärta råkade jag slå ut hela min nya eye dust. Det tog ett tag men jag fick upp det mesta. Mitt golv fick sej en liten glittrig touch också. Kul för golvet, mindre kul för mej som både fick pröjsa och sen städa.

Men det är härligt kul att shoppa smink. Någon som håller med mej?
Jag tycker att det är precis som att gå in i en riktigt stor godisaffär. Man ser alla färger, vilket är otroligt många. Till skillnad från godisaffären FÅR man testa, dessutom. Till skillnad från godis räcker det lite längre och tillskillnad från godis blir man vacker av smink... i alla fall först, sen går det utför  Prisa Botox haha.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0